Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon dudorodo pénisz ciki?
Figyelt kérdés
Lányok, ti gaznak gondoljatok, ha egy pasinak nagyon latszik a nadragon keresztul a farka, tehat nagyon dudorodik.2020. máj. 5. 18:48
1/10 anonim válasza:
Nem, én szexinek tartom :D szeretem ha annyira kívánnak.
2/10 anonim válasza:
Nekem is kimondottan tetszik :) főleg, ha miattam dudorodik az a farok
4/10 anonim válasza:
Van lany akinek ez nem jon be?
Mi is odaszoktunk nezni, nem csak ti :)
5/10 anonim válasza:
én is odaszoktam nézni, ha feltűnő a csomag
6/10 anonim válasza:
Attól függ kié az a pénisz. Ha egy szimpatikus pasié akkor talán (naná hogy megnézik a nők), ha egy vadidegené aki még nem is szimpi akkor meg mutogatós bunkó szatír.
7/10 anonim válasza:
Szinte minden nőnek tetszik ami ugye érthető is, de a sok buta hiú “kisfiú” nem tudja hogy már milyen buggyos szhart vegyen maga köré mert szerintük gáz.
Lásd. bringás gatya, de a biztonság kedvéért még egy térdig érő mert mi más lenne, függöny maga köré.
F
8/10 anonim válasza:
Ha a dudorodó pénisz ciki, akkor a csajok dekoltázsa is? Mert szerintem kb ugyanaz a kategória 😃
L
9/10 anonim válasza:
8-nál a pont!
Teljesen jogos és igazad is van!
A nők mutogatják direkt, a hiú gyáva pasik meg dudossák mindenüket mert azt hiszik ekkor lesznek férfiasak, holott a függönnyel nevettetik ki magukat.
De sebaj kedves hiú pasik csak így tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!