Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinek találom az átlagférfiak szerszámát. Mit tegyek?
De te magad is így fogalmazol... hogy igény, meg elvárás. Vagyis te igényled és elvárod egy férfitől, hogy kígyóuborka legyen a gatyába, meg is mosolygod, ha kisebb. Szóval könnyebb lesz, ha beismered, hogy igen te sajnos ez alapján választasz. Amíg te magadba rendbe nem teszed, hogy ezzel a felfogással nem lesz normális kapcsolatod és szexuális életed, addig a gyakorin se várj sok segítset.
(Csak így zárójelbe egyébként ajánlom figyelmedbe az intimtornát.)
Miért milyen szinonimát szeretnél arra, hogy testi vágy? Korábban írtam, hogy aggyal tudom a dolgot, de a testem úgy reagál, ahogy. Ne legyél már felkete -fehét, nem szex alapján választok, de szex alapján IS. Ahogy nem csak külső alapján, nem csak humorérzék, nem csak kultúra, de ezek mind-mind benne vannak. Nekem a szex fontos, ezt le írtam korábban, de nem az egyetlen.
Erre az oldalra csak funkcionális analfabéták járnakik akik olvasnak, de értelmezni nem tudnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!