Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális férfiak ti megnézitek az öltözőben a többi férfi szerszámát?
Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 16:44
1/11 anonim válasza:
Szerintem minden pasi ránéz a másikra ha ruha nélkül van.
2/11 anonim válasza:
Nem. Valahogy nem tud érdekelni másnak mekkora van.
3/11 anonim válasza:
Igen,olyankor derul ki h mindenkie kb 13-16 cm allva,es nem 20,ahogy itt a gykn elhangzik XDD
4/11 anonim válasza:
Igen, oda szoktam nézni.
#3 - Te álló péniszeket szoktál látni öltözőben? :o
5/11 anonim válasza:
#4 Nem xd.Hanem lankadtan latszik,mindenkinek majdnem akkora mint az enyem,ebbol lehet kovetkeztetni a meretre.
6/11 anonim válasza:
Szerintem abból nem tudsz következtetni, nekem vagy 8-10 centivel nagyobb lesz ha feláll
7/11 anonim válasza:
Nem szoktam. Lankadtan amúgy sem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
8/11 anonim válasza:
Egy pillanatra a sracra nez,es latja a farkat,de nem nezem
10/11 anonim válasza:
Én megnézem és azt látom hogy sokan mások is. Nem feltétlenül a méret miatt, egyszerű kíváncsiság! Lehet hogy enyhe bi hajlamra utal ha valaki kíváncsi mások farkára?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!