Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinek találom az átlagférfiak szerszámát. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hónapokig együtt voltam egy afroamerikai férfival, nála megszoktam a nagy és vastag szerszámot. Azóta próbálkoztam több pasival is, de mindegyiknek vagy kicsi volt vagy vékony vagy ez a kettő együtt. Félek hogy nem fogok megfelelő férfit találni, hosszútávon, családilag ilyesmi viszont inkább európai férfit szeretnék. Visszaállnak majd az elvárásaim?2020. máj. 9. 15:40
11/29 A kérdező kommentje:
Nem amerikai volt, hogy afroamerikai. Nem a bőrszínnel van gond, hanem a kultúrával. Úgy érzem egy kínaival sem tudnék családilag együtt lenni mert másban nőttünk föl más számít. Mint írtam, hónapokig együtt voltunk, én soha nem kaptam semmilyen beszólást. Nem a bőrszín a lényeg, ugyanez lehetett volna egy fehérbőrűvel is, akinek nagy... Kár volt beleírnom.
2020. máj. 9. 15:52
12/29 anonim válasza:
Az afroamerikai az amerikában élő fekete ember. Ha nem amerikában élt akkor nem afroamerikai. Azok mind oda valósiak ám.... 😁😀😂😂
13/29 Liz* válasza:
Te most komolyan a szerszámok mérete alapján választasz párt?
El tudom képzelni, hogy van egy rendes pasi, udvarol meg minden, eljuttok az ágyig és kineveted mert lehet hogy "csak" 15-17cm... most csak találomra.
Fel sem merült benned, hogy nem a férfiakkal van a probléma, hanem a te igényeiddel?
14/29 anonymousreview60 válasza:
Promiszkuitás. Kefélsz fűvel-fával, és aki megfelelő pénisszel bír, azzal párkapcsolatra törekszel. Vagy: szexuálpszichológus.
15/29 anonim válasza:
Ha nem jönne be a kultúra akkor miért is voltál vele hónapokig? Bocsi, de attól hogy valaki néger még nem fog neked afrikai ruhában dobolni reggel és kecskeáldozatot bemutatni a kertben. Aki ideköltözik, vagy itt születik, azok felveszik ezt a kultúrát és ezeket a szokásokat. Eléggé kezd körvonalazódni, hogy itt veled van a baj.
16/29 anonim válasza:
Akkor marad a 20 cm- es kígyó uborka...nem néz meccset, nem sörözik, nem leszel terhes tőle, nem fog megcsalni, sem elválni tőled, és mindig találsz belőle fiatalt😁😁
18/29 anonim válasza:
Igazán ostoba nő lehetsz, ha pont a péniszméret az, ami miatt félelmed van, hogy nem találsz párt magadnak, amikor ezer más oka is lehet annak, hogy egyedül maradsz.
Szerintem kamu kérdés, vagy tényleg buta vagy.
19/29 anonim válasza:
Kicsinek találom az átlag nők agyát.
20/29 anonim válasza:
Keress olyat akinek nagy van. Nem csak feketéknek vám nagy, akkor sem, ha köztük gyakoribb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!