Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A partnerem férje tudja, hogy a felesége félremegy
mégsem tesz semmit, miért?
Figyelt kérdés
Most az erkölcsi részén nem éri meg lovagolni, már nem érdekel. Szóval aki csak emiatt ír az feleslegesen teszi.
Szinte csak a gyerek miatt vannak együtt, intimitás nagyon ritka és az is elég silány az elmondások szerint. Volt hosszabb időszak amikor semmi nem is volt. Nagyjából 1 éve járunk össze és a férje féléve tud róla (biztosan!) és mégsem tesz semmit.
Az is lehetséges, hogy neki is volt/van valakije, de mellette azért féltékeny is a feleségére.
Elképzelhető, hogy van valakije, de az is, hogy nem érdekli. Úgy van vele, hogy ő nem akar válni elvan a langyosban.
2020. máj. 9. 00:55
2/11 anonim válasza:
Mert érzelmileg már elhidegült a feleségétől és csak "alibiből" féltékenykedik, de valójában már nem az. Ha az lenne már kiverte volna otthon a balhét.
2020. máj. 9. 00:56
3/11 anonim válasza:
Ha nálam lenne ez és tudnám, hogy egyébként mos, főz, takarít meg még a gyereket is rendezi akkor engem sem érdekelne, valaki meghágja, örül, hogy hazudhat , lehet neki ennyi elég.
De ebbe részedről semmi erkölcstelen nincs, nőnek égő.
2020. máj. 9. 00:57
4/11 anonim válasza:
Számtalan ilyenre van példa. A feleség-vagy a férj félrelép a másik tudtával,de nem válnak mert összeköti őket a gyerek és a közös vagyon. Így hát mindenki megy a saját útjára. A féltékenység helyett én inkább a önérzetet mondanám,amibe belegyalogoltál.
2020. máj. 9. 01:16
5/11 anonim válasza:
Mert nem szeretik egymást, így érzelem híján okafogyott lett a féltékenykedés is. A kis műbalhé pedig valószínűleg levezeti a feszkót a pasiban, ahelyett hogy a valódi problémákról beszélnének. Itt arra lennék kíváncsi, hogy hosszú távon mit gondolnak, mennyire lesz jó a gyereknek ez az otthoni légkör.
2020. máj. 9. 04:31
6/11 anonim válasza:
Az is lehet hogy teljesen nyitott kapcsolatban élnek,amit meg is beszéltek egymással. Sok ilyen kapcsolat van. Nem kell ezen csodálkozni.
2020. máj. 9. 07:20
7/11 anonim válasza:
Régen is, ma is 40 körüli modernebb szemléletű házaspárok gyakran szexuálisan szabadon engedik egymást, de közben meg egymással tök jóban vannak. Még otthon - nagyobb házban - sem lógnak egymás nyakán, de közben meg vagyonközösségben, akár közös vállalkozásban anyagilag teljesen bíznak egymásban, egymást normális értékrendűnek tartják, megbíznak egymás minden cselekedetében.
2020. máj. 9. 07:25
8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy ő is ezt teszi párhuzamban. Lehet, hogy alárendelt ebben a kapcsolatban, így hagyja a másik felet "kibontakozni". Lehet, hogy csak a gyerek miatt. Lehet, hogy nem tanult meg konfliktust kezelni, így nem mer belemenni. Lehet, hogy valójában nem tetszik neki a nő, de nem meri kimondani, így ezért enged neki "szabadságot".
2020. máj. 9. 07:43
9/11 anonim válasza:
Miért?És ez az aprócska gond,miért érdekel?Ha az nem,hogy osztozol valakin!
Hát tudod nem vagyunk egyformák,de nehezen tudnám elképzelni hogy 2 utas vagyok egy kapcsolatban,és a nő hazamegy a családjához.És ha majd kellek,akkor rámszól.
Ez nem erkölcsi kioktatás,csupán úgy elgondolkodtatott,hogy a helyedben én hogy fognám fel a szitut.
A kérdésedre több variáció is lehet,mint már írták.
Egyik ilyen pldául:
Nyilván örül,hogy valaki dugja a megunt asszonyt?Aki ,addig sincs otthon?
2020. máj. 9. 08:29
10/11 anonim válasza:
Mi megbeszéltük - 40-es pasi vagyok -, hogy csak a szex miatt járunk össze. A nő sem és én sem kapjuk meg otthon azt az ágyban ami kell, viszont egymást jól kiegészítjük. A szexen kívül nem keressük egymást lelki dolgokkal vagy hello, mizu stb. Vagy ő ír vagy én, hogy pl.: Szia! Hétfőn 15:30-17:15-ig? Erre vagy írja, hogy jó vagy ír másik időpontot. Ennyi. Mindenki éli a maga életét. Egy dolgot közlünk a másikkal, ha esetleg lefekszünk valaki mással is. Nincs túlpörgetve a dolog és 3 éve működik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!