Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet emiatt nem tudok élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Schnurza kérdése:

Lehet emiatt nem tudok élvezni semmit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves lány vagyok. Másfél éve vagyok a párommal, együtt is élünk. nagyon szeretem őt, másra rá sem tudnék nézni. Vele is feküdtem le először, semmi negatív tapasztalat nem fűződik hozzá.

Viszont van egy kis gond: szex közben nem érzek semmit. (Más módon minden szuper)

Úgy érzem, gond van velem. Ennek lehet az az oka, hogy kisgyerek koromban mindig megszidtak, amikor magamhoz értem. (2-3-4 éves korban ez normális) Illetve volt egy “mutogatós bácsis” élményem is, az is eléggé megviselt.

Lehetséges, hogy ezeknek van jelentősége a mostani életemre nézve?

Légyszi normális válaszokat!

Köszönöm!

2020. máj. 8. 20:21
 1/1 anonim ***** válasza:
85%

Ennek semmi köze ahhoz, hogy érzed-e a szexet vagy sem- szerintem a pasidnak kéne változtatnia, és ezt nem rosszból mondom. Az első barátommal én se éreztem semmit csak annyit hogy még a szüzesség elvesztése után is minden behatolás iszonyatosan fájt. Pedig irtó kis pénisze is volt. Aztán mikor mással próbáltam még orgazmusom is volt ami előtte sose. Szerintem partner függő ez.

21l

2020. máj. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!