Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk el tudnátok képzelni komoly kapcsolatot olyan lánnyal, aki korábban hirdetett?
Figyelt kérdés
Már évekkel ezelőtt felhagytam vele, tisztességes, hétköznapi munkám van.2020. máj. 8. 14:29
11/27 anonim válasza:
Ha különlegesnek érezném a nőt és az érzéseket, amit kivált belőlem, akkor igen. Alapvetően nem ítélem el, de nem is ilyen lányt keresek.
12/27 anonim válasza:
Igen, mivel az elején még nem kerül elő ilyan szinten a múlt. Ha kialakul a kövődés a vonzalaom és a szerelem akkor utána meg már nem érdekel kivel mit csinált a multban.
Egyedül akkor zavarna ha valami betegséget is összeszedett volna vagy ha folyton ránk köszönnének régi ügyfelek.
29F
13/27 anonim válasza:
Én el tudnám, mert azt jelzi, hogy talpraesett vagy és tudsz áldozatot hozni a céljaidért - tehát a csávódért is fogsz tudni. Plusz ne ítélj, hogy ne ítéltess... Ha egyébként minden klappol az emberrel, és vannak belső értékeid, akkor szerintem nincs gond, persze anyósék előtt inkább hanyagolnám a témát :))
14/27 anonim válasza:
hát elgondolkodnék, hogy vajon ha máskor megszorulunk, akkor is inkább a könnyebb utat választja e a csaj
15/27 A kérdező kommentje:
Nem, mai fejemmel semmiképp nem csinálnám. Anyagi nehézségeim nem valószínű, hogy lesznek, egy nemzetközi cégnél dolgozom évek óta, nem panaszkodhatok a fizetésemre. Ha mégis elveszteném az állásom hamar találnék másikat ezen a területen.
2020. máj. 8. 15:48
16/27 anonim válasza:
1,5 évig voltunk együtt szóval én nem csak elképzeltem a helyzetet
Nyilván akkor nem hirdetett meg utánam sem ahogy láttam
17/27 anonim válasza:
Alapjáraton nem tudnék elképzelni kapcsolatot, nem keresem ilyen lányok társaságát. Ha valamilyen oknál fogva mégis, egymás mellé sodorna minket az élet, bejönnénk egymásnak, megismerem a személyiséget és tényleg összeillünk.. talán. De erre nagyon kevés esélyt látok, látatlanban. 1%
18/27 anonim válasza:
Igen el tudnám képzelni a kapcsolatot,szerintem van olyan nő aki nem hirdet de mègis lehet hogy tőbb kapcsolata van/volt mint egy "hivatásosnak" csak azèrt mert szereti a faxt..Szóval nálam ez nem mèrvadó..
19/27 anonim válasza:
Megismerkedhetünk? Beszélgessünk. Képcsere?
20/27 anonim válasza:
Sokkal többet kellene úgymond "letennie az asztalra" ahhoz hogy abból komoly kapcsolat alakuljon ki. Nagyon-nagyfokú "match", közös hullámhossz kellene hozzá. A múltja bárhol ott kísérthet, ami a netre felkerült az ott is marad, belefuthat bármikor volt kuncsaftokba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!