Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk el tudnátok képzelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk el tudnátok képzelni komoly kapcsolatot olyan lánnyal, aki korábban hirdetett?

Figyelt kérdés
Már évekkel ezelőtt felhagytam vele, tisztességes, hétköznapi munkám van.
2020. máj. 8. 14:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%
Nem
2020. máj. 8. 14:29
 2/27 A kérdező kommentje:
Igen/nem válasz mellett indkolást is szeretnék.
2020. máj. 8. 14:31
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudnék elképzelni egy ilyen lánnyal kapcsolatot. Nekem elmenne a kedvem tőle, mindig arra gondolnék hány emberrel lehetett már együtt és hogy valószínűleg úgyis újra az lesz.
2020. máj. 8. 14:38
 4/27 anonim ***** válasza:
83%
Igen! ku@vából lesz a jó háziasszony
2020. máj. 8. 14:39
 5/27 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is könnyű vérű marad.
2020. máj. 8. 14:43
 6/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem kötné az orromra, más módon meg úgysem derülne ki, tehát igen, lehetne komoly kapcsolat ilyen nővel, ha egyébként összeillünk.
2020. máj. 8. 14:45
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én sem a múltban élek
2020. máj. 8. 14:51
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem fogom újrakezdeni. Egyetemistaként nem tudott a családom anyagilag támogatni, albérletet és tandíjat finanszíroztam belőle, nem akartam diákhiteles tartozással indítani a nagybetűs életet. Akivel komolyabbra fordul a kapcsolat, annak el szoktam mondani, elvégre egy kapcsolat alappillére az őszinteség. Hogy bízzon meg bennem a másik, ha még egy ilyen dolgot is eltitkolok előle?!
2020. máj. 8. 14:51
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A legfőbb kérdés az, hogy, hogy egyáltalán miért állnék le ilyen lánnyal? Semmi sem szól mellette.

A másik oldalról meg ott van, hogy bármikor visszamehetsz, amint szorul a hurok. Persze, jó előadni, hogy nem tennél ilyet, de voltam éjszakai társaságban és hasonlókban, szóval ismerek olyan embereket, akik ilyen nőkkel jöttek össze. Amint egy minimálisan lejjebb kellett adni az életminőségből, azonnal ugrottak vissza.

És őszintén: Ez a "nem tudtam finanszírozni a tanulmányaimat" szöveg csak alibi. A srácok miért tudják ugyanolyan helyzetből fizetni a dolgokat? A normális lányok miért?

2020. máj. 8. 15:15
 10/27 anonim ***** válasza:
80%
Igen! Ha élvezed a szexet úgy igazából de csak akkor
2020. máj. 8. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!