Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűk vagy a tág punci a jobb?
Figyelt kérdés
Kinek melyik jön be? Van olyan szűk punci, hogy izgatás után hiába nedves, de mégis szűk.2020. máj. 8. 07:36
11/15 anonim válasza:
Tág puncim van, sok fiú örült, hogy velem tovább bírja, mint a korábbi, szűk lányokkal.
12/15 anonim válasza:
Nincs tág punci csak kicsi vékony pénisz
13/15 anonim válasza:
"Rossz hírem van. Ha te nem érzed, ő sem. :)"
Én is úgy gondoltam, de ez a csaj annyira hálás volt, biztos érzett valamit. Meg azért az is túlzás, hogy én sem éreztem semmit, de annyira tág volt, hogy a kezemmel mikor megfogom hogy pisiljek, az is jobban szorít :))
14/15 A kérdező kommentje:
"Nincs tág punci csak kicsi vékony pénisz"
Volt olyan csajom, hogy nagyon vastag voltam neki, a másiknak meg pont jó. A megfelelő péniszhez a megfelelő punci kell. Én jobban szeretem, ha inkább szorít.
2020. máj. 9. 09:44
15/15 anonim válasza:
Vagy nézhetjük úgy is nincs kicsi vékony pénisz csak tág punci...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!