Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűk vagy a tág punci a jobb?
Figyelt kérdés
Kinek melyik jön be? Van olyan szűk punci, hogy izgatás után hiába nedves, de mégis szűk.2020. máj. 8. 07:36
1/15 anonim válasza:
Egyik sem igazán jó. Volt részem mindkettőhöz.
2/15 anonim válasza:
Én tág vagyok de azt vettem észre, hogy tetszik a férfiaknak.
5/15 anonim válasza:
Mindkettőnek meg van az előnye.. 😋
Kedves férfitársaim! Sokan azt hiszik a férfiak, hogy csak a szűk lehet a jó, pedig ez a mi technikánkon is múlik, mert lehet, hogy szűk punciban gyorsabban elmegyünk. De kérdezem én, ez a cél, hogy gyorsan végezzünk?? Szerintem nem!
Szóval én mindkettőt kedvelem.
Persze a legfontosabb az, hogy ki is tartozik ahhoz a punci hoz.
8/15 anonim válasza:
Szűkkel is volt dolgom, nem tudom ha bírtam 2 percig. Jó volt, nagyon puha, és forró, de úgy szorított, és az elején is nehéz volt, mert alig bírtam betenni neki. Aztán volt dolgom nagyon tággal is, olyan, amibe 3 ujjam is belement. Na abból nem éreztem kb semmit a farkammal. Az vigasztalt, hogy a csaj láthatóan nagyon élvezte, szerencsére ő érezte ahogy dugom. Vele lehet órákig bírtam volna, mert nem is tudtam a pinájától elélvezni. Cserébe kézimunkában és szájmunkában csillagos 10es volt a csaj. Szóval egyik sem jó, de talán még mindig jobb a tágabb, könnyebben dugható, és nem sülök el rögtön tőle. Az ideális valahol a kettő között van, olyan, amibe 2 ujjad fér be normálisan.
9/15 anonim válasza:
Csatlakozom a 8-ashoz,nagyon jól leírtam a korrekt igazságot.
10/15 anonim válasza:
"Az vigasztalt, hogy a csaj láthatóan nagyon élvezte, szerencsére ő érezte ahogy dugom."
Rossz hírem van. Ha te nem érzed, ő sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!