Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mit jelent az, ha ti vettétek el barátnőtök szüzességét?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy bennetek van ilyenkor, hogy ő akkor csak a tiétek, vagy büszkeség etc... Egyszerűen csak érdekel 😂2020. máj. 7. 23:42
2/9 anonim válasza:
Az, hogy drága volt az ágyig eljutni vele, ilyen csoki, olyan randi, amolyan virág, főleg allergiás vagyok a virágokra, tök szemétség ez, jó egyfajta büntetés ez az allergia, de egy srác mindent megtesz, hogy az útjába kerülő szüzek tágabbak legyenek.
3/9 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Nem az 1800-as években vagyunk.
5/9 anonim válasza:
Nekem rengeteget jelentene. De fiatalon is nagyon nehéz ilyen nőt találni és az életkor előrehaladtával egyre nehezebb.
Pedig egy szűz lánynak még szívesen udvarolna is a legtöbb férfi. Csak az tud nagyon fájó lenni, mikor hónapokig tök jól megvagytok, majd egy buliban vagy egy összeveszéskor egy idegennel veszíti el.
6/9 anonim válasza:
Szerintem akinek jelent valamit, annak jellemzően azért, mert úgy érzi, hogy a lány/nő szereti őt és megbízik benne, nem pedig azért, mert így "birtokolhatja" (ami egyébként is csak illúzió).
7/9 anonim válasza:
Legtöbbet.Nem röhög a pofádba a félváros kanja amikkr setalsz vele a varosban.Egy lany aki nem szuz kitudja mekkora egy mocskos ri.banc volt elotted e smit hazudik neked :D.Ha vele setalsz a varosban fel varos a szemedbe rohog,hogy ok is megdongettek a csajod.
8/9 anonim válasza:
Egy normális kapcsolatban sokat jelent. Jobban is becsül,mert tudja hogy neki adtad magad oda elsőként. Egy rendes pasi ezt értékeli.
9/9 anonim válasza:
Egy normális kapcsolatban pont, hogy nem sokat jelent. Attól, hogy előtted nem volt még senkivel, nem jelenti, hogy jó lesz vele együtt akár rövid-, akár hosszútávon. Bizonyos életkor felett pedig kezdhetsz gyanakodni, vajon miért nem jutott el odáig senkivel (persze ha jó vele, akkor ez sem fog érdekelni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!