Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttlét után mindig felfázós tüneteim vannak. Tuti tipp? (bővebben)
Első vagyok
Köszönöm szépen mindenkinek hogy lepontoztatok. Pedig nem hülyeséget írtam. De ez a ti színvonalatok. Ír egy ember ide valami értelmeset, erre ti 0%-ban hasznos..
Értelmi színvonal.. A béka feneke alatt.
Egy másik sorstársnak segítettem itt, így az üzenetemből másolom a tuti tippeket hüvelyi/húgyúti gondok megelőzésére tuti tippjeim:
-pamut bugyi (nem tanga - hídat képez lent, hátulról jöhet simán e coli baci)
-mensi alatt intim törlőkendőt használok 1-1 betétcserekor
-nem használok tampont
-szex után mindig pisilek, ha nem tudok lezuhanyozni (csak vízzel!) lent, akkor a Dm-es tejsavas intimtörlőt használom + néha a Beliema krémet utána
- a Beliema nekem bevált egy Rukkel-tó, Balaton és medencézés után, szóval ajánlom!!!! Ha ilyen helyre megyek és kijövök a vízből, egyből átváltom a fürdőruha alsóm, ha nem megyek vissza 2-3percen belül. Akkor is, ha napozok utána és megszáradna. Egyszerűen elszaporodnak a nedves bugyiban a bacik és annyi..másnap már csíp a pisilés.
-Dm-es vörösáfonya kapszula néha kúraszerűen
- Ha nem szedsz fogamzásgátlót meg semmi más gyógyszert, a grapefruitmag-csepp is jó pluszba kúraszerűen.
- mostanában bugyi nélkül alszom, lenge pizsinadrágban
- intim mosakodóval mosakszom (ez is sima Dm-es) de a hüvelyemnél körültekintőbben, hogy ne kerüljön bele.
- Nagy wc után babapopsi törlővel áttörlöm a fenekem (hogy ne kerüljön véletlen se előre E.Coli)
- Próbálok sok vizet inni
Igazából, amiket felsoroltam betartod lelkiismeretesen, és még ezek mellett is előjön a húgyuti gyulladás, szerintem keress fel egy magán/nagyonjó dokit. Nekem anno egy komolyabb vesegörcsös felfázáskor (antibiotikus helyrehozott, E.Coli baci volt az ok), azt mondta az urológus, hogy mindenképpen menjek vissza, ha többszöri gondom van ezzel és kivizsgál.
Hasonló problémával küzdöttem, ez az ún. mézeshetek hólyaghurut.
Sok nő küzd azzal a problémával, hogy szeretkezés után rendszeresen felfázásos tünetei vannak.
Ajánlom neked, hogy kúraszerűen fogyassz naturland tőzegáfonya teát. Nekem enyhültek a tüneteim mikor naponta 2-3 csészével ittam belőle. Sok folyadékot igyál, és ahogy mondtad szex után mindig menj el pisilni és mosakodj meg. Plusz nagyon figyeljetek a síkosításra, ne dörzsöljön ki a partner.
Egyébként, meglehet rosszul hangzik, de nem mindenkivel fog fennállni ez a probléma. Nekem az előző két párommal rendszeresen gondot okozott ez, a jelenlegivel egyáltalán nem. Olvastam, hogy ez is a "szexuális összeférhetetlenség" egyik formája lehet...
Az én páromnak is volt hasonló problémája.
Elkísértem a nőgyógyászhoz, aki nekem is felírt valamit. Az elmulasztotta. Emlékeim szerint Klion volt a neve az orvosságnak. Arra határozottan emlékszem, hogy mondta a doki, ne csodálkozzak, hogy ezt a gyógyszert nőknek szokták felírni.
A doki szerint valamilyen bakteriális fertőzés okozhatta. De amennyiben nem pusztulnak el mindkettőnk szervezetéből ezek a kártékony bacikat, akkor rendszeresen vissza fog térni a betegség.
Arra már nem emlékszem, hogy tablettát kaptam, vagy kenegetni kellett-e a makkom, rég volt. Viszont igaza volt a dokinak, mert a kúra után felhőtlenül élvezhettük a szexet.
Annyit még megjegyzek, hogy a nyilvános fürdők és strandok után a párom kb. 50% eséllyel elkapott valamilyen húgy úti fertőzést. Ezután 1-2 hétig nem szexeltünk, míg kikúrálta magát.
A meleg vizű áztató gyógyfürdőbe már egyáltalán nem ül be, csak a hidegebb vizű tisztított medencékbe hajlandó menni. Ott még nem kapott ilyen fertőzést.
A párom nyilvános WC-ben (óvoda, iskola, áruház) is többször elkapott már valamilyen fertőzést, pedig azt mondta, hogy rá sem ült az ülőkére.
Szerencsére én még eddig sem nyilvános WC-ben, sem fürdőben nem kaptam el semmilyen betegséget. Azaz nem hurcoltam haza onnan ilyen kellemetlenkedő bacikat.
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!