Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együttlét után mindig felfázós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttlét után mindig felfázós tüneteim vannak. Tuti tipp? (bővebben)

Figyelt kérdés
Majnem minden együttlét után hólyaghurutom lesz, pedig szex után mindig elmegyek pisilni, meg meg is szoktam mosakodni, a hihiéniával nincs gond. Van valami jól bevált tipp, hogy ne szenvedjek ettől? Így nehéz a szexet is kívánni, hogy utána 2 napig fáj a hasam, csíp a vizelet és fáj is. Nem szeretnék minden alkalom után gyógyszert szedni.

2020. máj. 7. 22:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%

Biztos hogy felfázás?

Nem lehet hogy popsibol átteszi a farkát a pasid?

Mert úgy könnyen összeszedsz ilyen fertőzéseket!!

Az is elég hogy azzal az ujjal ujjazzák a puncid amivel a popsid!

Vagy ha megfáztál akkor meg ne a hűvösben csináljátok!

Az is lehet hogy nem a szex a kiváló oka!!

2020. máj. 7. 22:34
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
*kiváltó oka!
2020. máj. 7. 22:34
 3/14 A kérdező kommentje:

Análisan soha semmit sem csinálunk.

Biztos, hogy húgyúti fertőzés, mert voltam már vele orvosnál, csak mindig az antibiotikumot írja rá, de ilyen sűrűn csak nem szedhetek azt.

2020. máj. 7. 22:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Tipp: urológia és/vagy nőgyógyász. Beszorult egy makacs fertőzés, tenyésztési vizsgálat, majd az antibiotikumot szedd is teljesen végig! (az összes szemet)

Ezen felül: általános eü. állapot, higiéniára történő fokozott odafigyelés + óvszer... (lehet a baciflórátok még nem passzol össze teljesen a pároddal, előfordulhat ilyen)

2020. máj. 7. 22:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos nem javasolta, hogy vizsgálják ki a párod is?

Nálad sem volt kenettenyésztés csak állandóan az antibiotikumot írta? Itt szerintem mindkettőtök részéről egy komolyabb kivizsgálás kellene, illetve közös kezelés, hogy ne ping-pong szerűen adjátok egymásnak vissza.

2020. máj. 7. 22:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A parodat is ki kene vizsgalni, mert lehet o fertoz teged vissza allandoan. Ha ez igy van, akkor ot is kezelni kell. Menjetek el mindketten dokihoz.
2020. máj. 7. 22:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden partner után jelentkezik?

Lehet, sőt szinte biztos, hogy a pasiddal nincs valami rendben. Lehet ő benne lappang egy húgyúti fertőzés, amit neked átad minden együttlét alkalmával.

Menj el te is, de a pasid is menjen el egy urológushoz!!!!

Feltétlenül!!

2020. máj. 7. 22:44
 8/14 A kérdező kommentje:

Már próbáltuk, hogy csak óvszerrel, és azon kívül semmi, se orál/ujjazás, de akkor is.

DE valószínű, hogyha lezajlik ez a kritikus állapot felkeresek egy szakembert és utánajárok rendesen.

2020. máj. 7. 22:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Ajánlottam neki az urológust, mert felhoztam már a témát. 1x szexelünk, utána 4 napig nem, ez senkinek sem jó, főleg nekem abban a pár napban a szenvedés. de be van neki kattanva, hogy akkor majd benyúlnak a fenekébe és nagyon ódzkodik ettől.
2020. máj. 7. 22:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, mindenképp teljes felülvizsgálatot csináltass, keress esetleges gyulladást a testedben. Nekem ez 2 éve tönkretette a szexuális életem, azóta nem voltam senkivel és szakítottam a barátommal. Olyan szintű viszolygás van bennem ha szexre kell gondolni, hogy sírni tudnék. Felment a vesémre és vesemedencegyulladásom lett, meggyűlöltem a férfiakat mert nekem miert kell ezt átélnem. Nagyon remélem te nem jársz így én teljesen belekeseredtem. majd felkeresek egy terapeutát
2020. máj. 7. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!