Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy egyedülálló csajnak van análdugója?
Figyelt kérdés
Ti mit tennétek ha a barátnőtöknél ilyet találnátok?
Mielőtt elkezdenétek üzenetekkel bombázni, nem én vagyok ez a csaj én férfi vagyok.
2020. máj. 7. 15:51
3/10 anonim válasza:
Jelenleg szingli vagyok és nekem is van lányként análdugóm, szerintem nincs vele baj.
4/10 anonim válasza:
Legkevésbé sem zavarna, inkább izgalmasnak találnám.
5/10 anonim válasza:
Semmit haver!
Van, és használjuk.
6/10 anonim válasza:
a húgomnak meg korbácsa van és ezt onnan tudom, hogy a másik húgom mondta, hogy ha akarom tőle kérjem kölcsön :D
ha ezen nem akadtam ki, majd pont azt tartanám gáznak, hogy 1 csajnak plugja van :D
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Számomra még izgató is.
De mért számít az, hogy egyedülálló? Nagyon sokaknak van kapcsolatban is. Vannak akik szexhez használják. De van aki csakúgy napközben.
8/10 anonim válasza:
Hát ha nem papbácsi vagy éppen, vagy egy önjelölt erkölcscsősz sheriff akkor nem gáz.
Mit tegyél, na mit, hát használjátok közösen :) (mármint te helyezd fel a lánynak szex közben)
9/10 anonim válasza:
Nem gáz, nekem is van , vibrátorom is van, illetve nemrég kaptam a páromtól egy vibrátort,azt is feldugtam mág magamnak
10/10 anonim válasza:
Miért lenne gáz?! Én is szeretem análisan izgatni magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!