Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló, - élő nők hogyan csillapítjátok a jelen helyzetben esetleges hiányotokat? Gondolom sokan küzdünk most ezzel.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 09:30
1/9 anonim válasza:
35/N. Mást nem írok, úgyis csak egy nő kell, hogy ráírhass, nem igaz?
2/9 anonim válasza:
Vettem egy vibrátort. És az utóbbi 2 hétben rákattantam az anál masztira. Eddig soha nem érdekelt, de unalmamban kipróbáltam, azóta nem tudok leállni. Szóval jól elvagyok
3/9 anonim válasza:
Mindkét szeretőm rendszeresen jön, úgyhogy nincs hiányom.
4/9 anonim válasza:
Küzdhetnétek az én joystickommal is. 😁
5/9 anonim válasza:
Maszturbálok. 20l
Privátot nem kérek.
6/9 anonim válasza:
Nem igazán küzdök. Nincs nagy étvágyam, és az is általánan egy konkrét emberre irányul, nem csak úgy a levegőben szenvedek.
7/9 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni? Az volt a kérdés hogyan oldom meg a "hiányomat" egyedülállóként. Igen, önkielégítéssel! Nem szégyellem. Ezt a sok prűd embert. Úristen.
#5 voltam. Na szép napot nektek.
8/9 anonim válasza:
#7 Mert azt szerették volna, hogy majd minden GYK-s töketlen baromnak széttedd a kis lábaid. De nem kértél privátot, úgyhogy erre nálad nem látnak esélyt, ezért a lepontozás. A véleményedre tehát nem is volt kíváncsi senki, csak puncik kellettek akiknek írhatnak a lúzerek. Igen, szerintem is szánalmas.
9/9 anonim válasza:
#8 Igen, lehet az volt a gond, hogy odaírtam nem kérek privátot. De egyszerűen nem volt kedvem olvasni vadidegenek nyálas szövegeit arról, hogy ők segítenének nekem, holott azt sem tudják pl. hogyan nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!