Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha én nem élvezek el tőle? (De magamtol igen)
A parommal most kezdtul a szexualis eletet, eddig kb. 4szer oráloztunk(tovabb még nem megyunk) , ő mindig elment.De en egyszer se es neha faj ha megerinti bizonyos ponton a csiklomat (emiatt oda vezettem az ujjat ahol nekem jo) , de mikor jol csinalja es latja rajtam hogy elvezem, akkornbegyorsit.. . Ez miert van?
Illetve lanyok, ti hany alkalom utan elveztetek el eloszor? Es utana mindig?
Csak mert en ugy gondoltam hogy ez kolcsonos, hogy mindkettem elmegyunk, de ugytunik nem igy van. Ami az elejen nyilvam abbol is fakad hogy meg ismerkedunk egymas testevel.. De na.
Én18L ő19F
Szia
Beszélj vele, ne gyorsitson, úgy csinálja ahogy te mondod, legyen odaado, ő nem tudja h amit csinál neked rossz, mert nincs tapasztalata.
kommunikáljatok.
vezesd a kezét, a fejét, irányítsd a csípőjét, stb stb
így jó lesz
ha te sosem mész szex közben el abból szakítás lesz.
Nekünk vagy 25 szex kellett ahhoz,hogy egymásra érezzünk,és eltudjak menni. Azóta pedig minden aktusnál elmegyek.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!