Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van, hogy állva nagyobba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy állva nagyobbat élvezek?

Figyelt kérdés
Más is szeret állva szexelni? Amikor mindketten állunk, falhoz döntöm, és úgy atolok belé, nagyobbat, intenzívebben élvezek.

2020. ápr. 16. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert egy szuper jó, ingerekben, örömökben gazdag póz! Én is imádom állva csinálni.
2020. ápr. 16. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Nekem mindegy.
2020. ápr. 16. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Azt hiszem hogy ehhez én már öreg lennék, maradok inkább az ágyban.
2020. ápr. 16. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert téged ez a póz izgat, más meg akkor élvez nagyokat ha szétlovagolják, megint más meg 69, vagy sz'pástól, vagy szemből, vagy mellszextől stb. stb.

A szex nem csak testiség, a "körülmények" (milyen a partner, szereted-e, pózok stb.) legalább annyit hozzátesznek.

2020. ápr. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!