Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti orulnetek egy olyan pasinak aki engedne, hogy massal is szexeljetek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 10:16
1/13 anonim válasza:
Engem nem vonzana egyáltalán ez a dolog. Csak a párommal akarok szexelni :)
2/13 anonim válasza:
Nekem tetszene főleg amikor buliba megyek. 20L
3/13 anonim válasza:
Sok lány örülne neki,mert a fiatal csajszikban is tombolnak a hormonok. Sokuk legszívesebben minden héten más farkán lovagolna. Ezzel semmi gond nincs,csak kevés pasi megy bele ilyen alkukba.
4/13 anonim válasza:
Fiatalon, örültem volna. Ma már, sértve érezném magam miatta.
Ijesztő, hogy mennyire meg tud változni az ember lánya.
5/13 anonim válasza:
En fiatalnak gondolom magam, de nem orulnek neki, csak sertve ereznem magam.
18L
6/13 anonim válasza:
#2! és ha lennének bizonyos feltételei? amúgy imádom a hasonló hozzáállású lányokat. :D
7/13 anonim válasza:
"#2! és ha lennének bizonyos feltételei? amúgy imádom a hasonló hozzáállású lányokat. :D"
Az ilyen lányokat hívják ribizlinek.
8/13 anonim válasza:
Az átlag lehet úgy hívja. az ő dolguk. Én meg imádom ha feslett egy lány erkölcse, és nem az a klasszikus bigott értékrendű ezen a téren.
9/13 anonim válasza:
Szerintem ez minden nőnek bejön idővel.
10-15 év kapcsolat után nem rossz egy kis változatosság.
10/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, még relatíve fiatal vagyok, de közel 10 éve vagyunk együtt a párommal, és nem örülnék egyáltalán, ha ilyen lenne a hozzáállása. Szerintem tizenévesen sem örültem volna neki. Ez inkább személyiség, mint kor és kapcsolati időtartam kérdése szerintem.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!