Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti örülnétek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti örülnétek ha a párotok engedné, hogy mással is szexeljetek míg ő hűséges marad?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 9. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem, ha erre vágyna nem lenne a párom.
2020. ápr. 9. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Hogyne,minden vágyam🤦‍♀️🤦‍♀️😀
2020. ápr. 9. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem,nincs szükségem másra!
2020. ápr. 9. 15:43
 4/10 anonim ***** válasza:
98%

Nekem volt ilyen exem sajnos😅

Állandóan azzal nyaggatott, hogy szeretne lefeküdni más pasival is, úgy, hogy én vagyok neki, de én nem csalom meg.

Addig szekált vele, hogy elegem lett belőle és végül mondtam neki, hogy menjen.

El is ment. Aztán ráírtam a barátnőjére, hogy ez van és készüljön, hogy hozzá fog menni sírni, mert én kidobom. Ő meg közölte, hogy már nem a barátja, mert ő meg ellenezte ezt az egészet és összevesztek rajta.

A vége az lett, hogy a volt barátnője áthívott, hogy akkor már én is érezzem jól magam, majd reggel a volt barátnője mellől hívtam fel, hogy szakítok vele, utána ketyintettem még egyet a volt barátnőjével.

Szerintem a legboldogabb szakításom volt az életemben 😂

2020. ápr. 9. 15:43
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem, azért a párom mert őt szeretem és vele akarok csak lenni. Nem jönnék össze ilyennel, ha mégis ekkora hibát követnék el, hogy nem derül ki ismerkedéskor, akkor szakítanék.
2020. ápr. 9. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Én engedném. Csak néha ide hozza fel
2020. ápr. 11. 00:37
 7/10 anonim ***** válasza:
nem, bűntudatom lenne
2020. ápr. 13. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Ha valaki a párom akkor csak vele akarok szexelni,hiszen szeretem.

19/l

2020. ápr. 13. 12:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Furcsa lenne de nem ellenezném 20l
2020. ápr. 13. 12:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Más pasival nem lenne gusztusom szexelni, max nővel. Úgy viszont tényleg örülnék neki, mert néha nagyon elkap a vágy hogy nekem most nő kell 😅
2020. ápr. 13. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!