Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 30 körül srácok miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30 körül srácok miért nyomulnak a 20 körüli lányokra?

Figyelt kérdés
Ilyenkor van aki komolyat akar vagy csak azt gondolják h a fiatal csajokat könnyebb megfektetni?

2020. máj. 7. 10:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mire felépíted a karriert és jó színvonalon vagy, addigra elmúltál 35, akkor pedig már nincs energiád a gyereknevelésre.
2020. máj. 8. 08:33
 12/21 anonim ***** válasza:

10.

Te nem tudom hol élsz, de cserélnék veled. Én meg pont azt veszem észre, hogy nehéz olyan nőt találni, aki mondjuk 25-28 évesen szeretne gyereket és nem akar karriert építeni előtte.

2020. máj. 8. 08:51
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
Én 22 vagyok és egy 45 éves pasival kavarunk. De csak kavarunk,mert tudja,hogy a komoly nem működne a hatalmas korkülönbség miatt.
2020. máj. 8. 09:34
 14/21 anonim ***** válasza:

"Én 22 vagyok és egy 45 éves pasival kavarunk. De csak kavarunk,mert tudja,hogy a komoly nem működne a hatalmas korkülönbség miatt."

Azért megnézném a szüleid arcát, ha megtudnák, hogy velük egykorú pasi farkalgat téged :D

2020. máj. 8. 11:39
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Manapság már a 20-25 éves korkülönbségnél se sokszor igaz, hogy az "apád lehetne".

Én akkor születtem, amikor apukám 35, anyukám 32 éves volt. A szüleim most 60 körül vannak, én pedig 26 vagyok. Tehát egy 45-50 éves pasi sincs közel se a szüleim életkorához.

2020. máj. 8. 11:45
 16/21 anonim ***** válasza:

"Manapság már a 20-25 éves korkülönbségnél se sokszor igaz, hogy az "apád lehetne"."

Simán lehetséges, attól még, hogy nem mindenkinél lehet igaz ez.

Én mindenesetre elég gáznak tartom, ha egy 45 éves pasas egy 22 évest dönget. Valami nagyon nincs rendben az ilyen fejében. 45 évesen már feltételezem azért családos ember. Szegény gyerekei szégyenkezhetnek miatta. Az ilyenből simán azt is kinézem, hogy 17-18 évessel is kezdene akár.

A 22 éves hozzászóló meg csak élvezi, hogy egy beteg idősebb fazont az orránál fogva vezethet és mindent megad neki. És akkor lehet csodálkozni, hogy a párkapcsolatok is úgy alakulnak, ahogy... Egy huszonéves srác hogy is tudná felvenni a versenyt egy 40-es pasassal akinek már van háza, van autója, mindene megvan. Mert oké, azt írta ő is, hogy a korkülönbség miatt nem lenne köztük komoly, így csak kavarnak, de ne mondja nekem senki, hogy a fantasztikus szexuális teljesítménye miatt lehet ez :D Kicsit sem nyomhat latba az anyagi dolgai :D Szépen elkavargat vele, aztán amikor már jönnek a merevedési gondjai évek múlva, akkor meg keres magának egy korabeli férfit.

2020. máj. 8. 12:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Jaaahh és általában az ilyen lányok, akik huszon egy-két évesen a 40-esekre buknak (vagy legalábbis a 10-15 évvel idősebbekre), általában ezek fognak 45 éves koruk felett huszonéves srácokra mászni, mert a párjuk már nem tudja kielégíteni. Ugye, csak jó lett volna annak idején nem akkora korkülönbséggel párt választani :D 45 körül már jó lenne a huszonéves srác is nekik...
2020. máj. 8. 12:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Mielőtt megismerkedtem barátnőmmel, aktívan ismerkedtem társkereső oldalakon. Olyan nők jelölgettek meg írtak rám, akikről kiderült, hogy a gyerekük idősebb tőlem 1-2 évvel. Nem is értem az ilyen embereket.
2020. máj. 8. 12:21
 19/21 anonim ***** válasza:

16. Uhh, ezek a sztereotípiák. Bőőőőven nem minden negyvenes férfinak vannak gyerekei, de akiknek igen, azoknak sincs már családja (mármint úgy, hogy elváltak már).Az sem igaz, hogy minden negyvenes férfi annyira befutott lenne anyagilag. Hitelmentes saját ház, autó... Ezek Magyarországon nagyon sok ember életéből hiányoznak. Annak a negyvenes férfinak van családja és saját háza, autója, akinek közel tökéletesen alakult az élete. Sokan vannak, de talán még többen, akik meg nem ilyenek.

"Egy huszonéves srác hogy is tudná felvenni a versenyt egy 40-es pasassal"

Szerintem sokkal több huszonéves lány van, aki rá sem nézne negyvenes férfira, legyen az akármilyen, gazdag, jóképű, vagy jó dumás.

17: Nem mindenki abban gondolkozik, hogy akivel ma együtt van, biztosan azzal lesz együtt az élete végéig.

2020. máj. 8. 12:28
 20/21 anonim ***** válasza:

"Az sem igaz, hogy minden negyvenes férfi annyira befutott lenne anyagilag. Hitelmentes saját ház, autó..."

De azért nem is minden negyvenes férfi kavar huszonéves lánnyal (tudom, nem is minden huszonéves lány kavar negyvenes férfival). Aki csóró 40 felett, arra rá se nézne egy huszonéves lány/nő. Mert abban biztos vagyok, hogy az a lány aki 22 évesen 45 évessel kavar, nem a szexuális teljesítménye miatt van vele. Találhatna erre egy sokkal fittebb és aktívabb férfit is. Ha nem is huszonéves korosztályban (mert általában azzal érvelnek ezek a lányok, hogy a huszonéves srácok éretlenek, közben csak magukba kellene nézni, hogy ők annyira épp azok, mert az ilyenek szemében az éretlenség = ház és autó nélküliség*), de 30-as korosztályban mindenképpen.

*Kis megjegyzés: Nem, nem általánosítok. Én csak azokról beszélek akikről írtam, nem minden lányról. Attól függetlenül, hogy nem lennék sokkal idősebbel, amíg még ismerkedtem aktívan, beszélgettem azokkal a 45 éves vagy idősebb nőkkel akik bejelöltek vagy írtak nekem. Ők meg pont azért lennének huszonévessel, mert a korukbeli férfiak már nem tudják őket kielégíteni. Egy huszonévesnek jobb az állóképessége, jobb a fittsége és ő szerintük sokkal jobban figyelnek rájuk szex közben is. Érdekes módon sok huszonéves lánytól meg azt hallani, hogy a korukbeli srácok csak magukra figyelnek. Akkor most melyik az igaz?

2020. máj. 8. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!