Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 30 körül srácok miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30 körül srácok miért nyomulnak a 20 körüli lányokra?

Figyelt kérdés
Ilyenkor van aki komolyat akar vagy csak azt gondolják h a fiatal csajokat könnyebb megfektetni?

2020. máj. 7. 10:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt mert a huszonéves csajok néznek ki általában a legjobban, másrészt 30 körüli nőkkel már inkább a családalapításra lehet gondolni. Az a 30 éves srác aki 20 éves lánnyal kezd, az gondolom még nem családot akar.
2020. máj. 7. 10:06
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én komolyban is benne lennék 20onéves nővel.
2020. máj. 7. 10:09
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Még ennél idősebb pasik is nyomulnak ennél fiatalabb lányokra is!
2020. máj. 7. 10:48
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, a párom 30. Megértjük egymást és mindnekinek jó. Én fiatalon akarok családot alapítani, ő nem, így pont jó:) mindketten élvezzük a korkülönbséget:) Ő azt szokta mondani, hogy szereti a pörgést velem, hogy lazább vagyok, mint a 30 körüli nők
2020. máj. 7. 11:01
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

37 évesen mondom, hogy 28 alatti nő csak kalandozásra kellene. 28 körül már elég érettek tudnak lenni egy komoly kapcsolatra, gyerekvállalásra, stb, de azalatt csak buli.

Viszont nincs abban semmi rossz, ha mindketten csak szórakozni akarnak.

2020. máj. 7. 11:22
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent a 30 körüli és mit a 20 körüli? 5-7-10 év korkülönbség belefér nagyon sokak számára.

Ezen kívül a nagyszüleim akkor házasodtak össze, amikor papa 30, mama 20 éves volt. Jól megvoltak utána 46 éven keresztül, papa haláláig.

A szüleim akkor házasodtak össze, amikor apa 31, anya 23 éves volt. Köszönik, ők is jól megvannak lassan 30 éve.

Ha most nem is házasodnak már az emberek 20-25 évesen, de én is majd a leendő feleségemmel egy ilyen 5-8 év korkülönbséget el tudok képzelni köztünk és ez nem azt jelenti, hogy most ismerkednék 18 éves csajjal feltétlenül. De 30 évesen egy 22 évessel majd igen. Vagy egy 25 évessel.

26/F

2020. máj. 7. 11:31
 7/21 anonim ***** válasza:
72%

az első nagyon jól leírta.

30 vagyok.

a ráknak kéne egy 20 éves lány komoly kapcsolatra.

max szórakozni vele, kefélgetni stb. (persze ezt nem mondanám neki hogy csak arra tartom)

érzelmileg szellemileg éretlenek, és nincs nagyon kivétel még az sem akit megedzett az élet.

Sokszor gyerekesek.

ez még hagyján amit írsz hogy 30 évesen 20 évessel

nade mikor a 40-50 éves ÚJIFJÚNAK magát beképzelő arrogáns apukák mennek rá a 20 as csajokra? pénzzel meg egzisztenciával stbvel na azzal versenyezz :D

2020. máj. 7. 11:37
 8/21 anonim ***** válasza:

A kor csak egy szám! Ahogy írták előttem is vannak 18 alatti csajokra bukó 40+ pasik is és olyanok is, akiknél 1-2 év különbseg van, vagy pont az idősebb nőket szeretik.

Minden ember más. Meg kell találni azt, akivel elfogadjátok egymást olyannak, amilyenek vagytok... :)

40F

2020. máj. 7. 11:42
 9/21 anonim ***** válasza:
Mert jobban néznek ki, mint a 30 felettiek. (számomra)
2020. máj. 7. 13:45
 10/21 anonim válasza:
Én 25 vagyok jelenleg, párommal másfél éve vagyunk együtt (ő is 25) és gyereket szeretne. Fejben jelenleg 18nak mondanám magam, dolgozni csak 2 éve dolgozok. Jelenleg végre elértem hogy a szakmámban ne kezdő szinten legyek és szép összeget keressek, szóval most szeretném kiélvezni azt amiért megdolgoztam eddig, nem pedig egy 18 évig tartó 0-24-es kemény munkát elkezdeni. Szóval abszolút megértem hogy ha valaki 30 és fiatalabb párt szeretne. Nehéz egyébként karrierista nőt találni aki nem szeretne gyereket csak miután a munkájában elérte a célját.
2020. máj. 7. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!