Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elmesélnétek a pártoknak, ha korábban csókolóztatok lánnyal?
Már együtt vagyok egy ideje a párommal, de ezt sosem meséltem neki. Kéne, hogy tudjon erről? Csak azért csináltuk egy lánnyal, mert kíváncsiak voltunk, hogy milyen, és inkább csak szájra puszi szeruseg volt nem is teljesen józan állapotban. Most eszembe jutott, és lelkiismeret furdalásom van, amiért nem meséltem el neki. (fiú, én pedig lány, szóval hetero vagyok)
El kéne mesélnem neki?
Szia!
Én elmondtam páromnak, különösebben nem szólt hozzá semmit.
Annyit leszögezett mellette ne csináljam mert számára ez ugyanolyan megcsalás mintha férfivel tenném
22n
Már lassan egy éve együtt vagyunk... Lehet baj abból, hogy eddig nem meséltem neki?
Legszívesebben kitörölném azt az emléket a fejemből. Félek, hogy ha elmesélem neki, arról fog fantáziálni
Minden további nélkül elmondanám a helyedben. Egyrészről a férfiak elég jól tolerálják a női biszexualitást (sőt nagyon sokan nem "csak" tolerálják), másrészről meg ahogy fent is írták: bizalmon, kölcsönös megértésen alapulón kapcsolatot szeretnél, vagy titkolózáson, elhallgatáson alapulót?
Lehet fantáziálni fog róla... ez benne van a pakliban, ha de megértésen, kölcsönös elfogadáson alapul a kapcsolatotok akkor azt is elfogadja, hogy te mit szeretnél és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!