Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk voltatok már úgy, hogy csókolóztatok egy lánnyal, simogattátok egymást, és ezáltal elélveztetek a gatyába?
Igen, volt ilyen!
Első barátnőmmel csak csókolózás, ölelkezés, tapizás volt. De nem vele éltem ezt át, hanem a következő párommal. Az első diákszerelem 14 évesen volt. 18 éves koromig várnom kellett, mire jött egy csaj, akivel minden, de minden összejött. Ciki vagy sem, középiskolás időkben nem volt barátnőm. De pótolt érte az élet! Amint végeztem a középsuliban, megismertem egy fantasztikus 24 éves nőt. Direkt írtam nőt és nem lányt, csajt! Megszólalásig olyan volt, mint Kim Basinger fiatalon. Okos, értelmes, végtelenségig kedves, vonzó, szexi, szenvedélyes, élettel teli! 3 évig voltunk együtt, egyszerűen fantasztikus volt!
Tehát, amikor megismertem olyan hatással volt rá, amit sokan elképzelni sem bírnak. Természetesen, ki is voltam éhezve a szexre. Egy ilyen szép, szexi és tüzes nővel nem csoda, hogy megesett velem, szenvedélyes csókolózás, ölelkezés közben a nadrágomba élveztem. Kellemetlen helyzet, de mégis, valahol erotikus emlék. Az érdekesség, hogy a csaj nem csinált ebből nagy ügyet, talán még imponált is neki. Első szexuális élményem, szüzességem elvesztése pár perccel ezután megkezdődött, miután megmosakodtam.
Volt már sok partnerem, de mai napig ő az egyik legnagyobb emlékem. Nagyon magasra tette a mércét és nem sok nő tudta megugrani ezt.
48F
Bakker mit kell egy ilyen ügyet ennyire felfújni?
Bármilyen szexuális élmény akkor az igazi, ha elélveztek... :-)
Tökmindegy, hogy a markotokba, vagy egy óvszerbe, vagy pinába, vagy kecskébe... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!