Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok és nők, ti lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és nők, ti lánnyal csókolóztatok életetekben először?

Figyelt kérdés

A biztonság kedvéért kiemelem, hogy heterókhoz szól a kérdés.

Mielőtt nagyon be lennék oltva, leszögezném, hogy nem az én fejemből pattant ki a gondolat, itt, gyakorin írták, hogy a többség így kezdi.

2018. nov. 24. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Én nem.
2018. nov. 24. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Hetero lány nyilván nem gerjed csajokra, szerintem amúgy ma már a lányok 95% biszex, van aki teljesen, van aki elhanyagolható módon, tehát kinyalna vagy megujjazna egy másik lányt, de ha erre nincs lehetősége akkor sem feltétlen ez a leghőbb vágya, de azért nem utasítja el.
2018. nov. 24. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Miért kéne lánnyal csókolózni? Soha!
2018. nov. 24. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2018. nov. 24. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:
12%

2-es!

Ennyi beteg nem hinném hogy lenne! Meg mi az hogy ma már?

Ez nem megy úgy mint a divat vagy mint a spanyolnátha , valaki vagy betegnek születik vagy egészségesnek, ennyi.

F/42

2018. nov. 24. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Hetero nőként sose fogok novel csókolózni. Gyerek, vagy tinihobortkent sem volt ez meg bennem. Es nem, annyira reszeg sem tudtam/tudnék lenni. Szoval aki megteszi, az minimum biszex.
2018. nov. 24. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
15%

6!

Legalább egy normális nő!

Csak kevés van belőlük sajnos.

2018. nov. 25. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem erzem magam biszexnek, soha nem vonzodtam csajhoz ugy, mint pasihoz, es szerelmes sem voltam soha lanyba. Viszont a noi szexualitas sokkal osszetettebb, mint a fergi. A nok egy masik notol is kepesek felizgulni, ettol meg nem feltetlenul lesz biszex. Nekem is lannyal volt az elso csokom, nem vonzodtam hozza se testileg, se erzelmileg, csak kivancsiak voltunk es izgato volt maga a helyzet. Egxebkent csak ferfiakba voltam szerelmes es csak ferfiakkal volt parkapcsolatom
2018. nov. 28. 03:53
 9/10 A kérdező kommentje:

Ha első csóknak az számít, amit viszonoztam is (és nem csak betoladokott valaki a számba a nyelvével akaratom ellenére), akkor az nekem is lánnyal történt meg, viszont én tényleg biszex vagyok, szóval nem bíztam abban, hogy reálisan ítélem meg a heterókat. Nem igazán tudtam hová tenni, mikor azt olvastam, hogy kb. az összes lány így van vele, mert a környezetemen nem azt tapasztaltam, hogy ez annyira általános tendencia lenne.

Köszi a válaszokat.

2018. nov. 28. 05:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen. De nem a bisexség miatt,mint ahogy sokan gondolják.

Igazából kíváncsiság miatt volt egyszerüen csak tudni akartam milyen. Olyan ember kelett akiben megbízom és szeretem.

Erre, mivel barátom nem volt,a legjobb barátnő lett az alternatíva.

Nemkell mindenféle szexuális misztikumot és elfolytott vágyat képzelni a dolgok mögé.

2019. márc. 30. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!