Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők, ti lánnyal csókolóztatok életetekben először?
A biztonság kedvéért kiemelem, hogy heterókhoz szól a kérdés.
Mielőtt nagyon be lennék oltva, leszögezném, hogy nem az én fejemből pattant ki a gondolat, itt, gyakorin írták, hogy a többség így kezdi.
2-es!
Ennyi beteg nem hinném hogy lenne! Meg mi az hogy ma már?
Ez nem megy úgy mint a divat vagy mint a spanyolnátha , valaki vagy betegnek születik vagy egészségesnek, ennyi.
F/42
6!
Legalább egy normális nő!
Csak kevés van belőlük sajnos.
Ha első csóknak az számít, amit viszonoztam is (és nem csak betoladokott valaki a számba a nyelvével akaratom ellenére), akkor az nekem is lánnyal történt meg, viszont én tényleg biszex vagyok, szóval nem bíztam abban, hogy reálisan ítélem meg a heterókat. Nem igazán tudtam hová tenni, mikor azt olvastam, hogy kb. az összes lány így van vele, mert a környezetemen nem azt tapasztaltam, hogy ez annyira általános tendencia lenne.
Köszi a válaszokat.
Igen. De nem a bisexség miatt,mint ahogy sokan gondolják.
Igazából kíváncsiság miatt volt egyszerüen csak tudni akartam milyen. Olyan ember kelett akiben megbízom és szeretem.
Erre, mivel barátom nem volt,a legjobb barátnő lett az alternatíva.
Nemkell mindenféle szexuális misztikumot és elfolytott vágyat képzelni a dolgok mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!