Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok csókolóztatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok csókolóztatok már másik lánnyal?

Figyelt kérdés
Vagy volt estleg több minden is?
2019. ápr. 4. 11:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Golyataborban picit nemszomjas allapotban osszekeveredtem egy lannyal:D tancoltunk, smaroltunk, ilyen kis szereny fogdosas de ennyi
2019. ápr. 4. 11:56
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Voltam lánnyal, ujjazás, dildó, felcsatolhatós, és többesben is férfiakkal plusz még 2 lány. Csókolózni nem szeretek.
2019. ápr. 4. 11:56
 3/20 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Mivel heteró rovatban van, nem is igazán értem, miért kellene...
2019. ápr. 4. 12:07
 4/20 anonim ***** válasza:
43%
Nem, mivel heteroszexuális vagyok.
2019. ápr. 4. 12:22
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Buliban igen de tobb nem volt
2019. ápr. 4. 12:23
 6/20 A kérdező kommentje:
#3 Jogos de biszex vagy leszbikus kategóriába lenne hülyeség rakni a kérdést szerintem. Nem arra vagyok kíváncsi hogy lányokhoz (is) vonzódó lányok csináltak e már valamit lánnyal, mert nyilván igen lesz a válaszuk, hanem hogy hetero vagy magukat heteronak tartó lányok mit mondanak. Pl a barátnőm elmondta hogy egy barátnőjével csókolózott először, mert ki akarták próbálni és kíváncsiak voltak milyen maga a csók. Ettől függetlenül a barátnőmet nem érdeklik semmilyen szinten a lányok.
2019. ápr. 4. 12:27
 7/20 anonim ***** válasza:
25%
Ha valaki kipróbálta azonos neművel, az azt jelenti hogy mégis érdeklik :) Szót a szóval próbálsz megmagyarázni. Én ténylegesen hetero vagyok és eszembe se jut azonos neművel smárolni.
2019. ápr. 4. 12:52
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már néhányszor. Főleg buliban, alkoholos állapotban, illetve még régebben, felelsz vagy mersz játék keretében. Az utóbbi mondjuk fura volt, mert józanul magamtól nem feltétlenül jutna ilyen eszembe. :)
2019. ápr. 4. 13:04
 9/20 anonim ***** válasza:
54%
Aki smárol a saját nemével, az minimum bi, és kész. Az, hogy hazudozik erről, akár saját magának is, az más tészta.
2019. ápr. 4. 13:06
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
Annyi baromságot írtok. Mindenkinek mást jelent.. én pl. heterónak mondom magam, mert kapcsolatot sose kezdenék nővel. Alkalmi kapcsolataim vannak férfiakkal, de nem csókolózom velük, gumival szex punciba, popsiba, szopás csak ritkán van. Viccből smároltam csajokkal, ennyi. Swinger klubbank bsztunk 6-8-an és volt csók, ennyi. Gimiben, fősulin is volt.
2019. ápr. 4. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!