Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok csókolóztatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok csókolóztatok már másik lánnyal?

Figyelt kérdés
Vagy volt estleg több minden is?
2019. ápr. 4. 11:54
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem attól hogy valaki egyszer kipróbálta a csókot azonos neművel még nem lesz bi. Lehet nem is tetszett neki. De tök mindegy, ne szavak jelentésén vitatkozzunk.
2019. ápr. 4. 13:31
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
Ha látsz egy srácot smárolni az utcán egy másik sráccal akkor arra gondolsz, hogy biztos hetero csak épp kipróbálta fiúval? Mert én nem
2019. ápr. 4. 13:32
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem ahogy ha egy lányt látok smárolni az utcán egy másik lánnyal, akkor se. De ha pl egy buliban látok smárolni két lányt akkor nem az az első hogy arra gondolok hogy leszbikusok. Hanem csinálhatják a figyelemért, fogadásból stb. Fiúk nem hiszem hogy brahiból csinálnák, mert őket leb*ziznák, lányokat meg nem.

Itt írta valaki hogy igazság merészség játékban már volt ilyen, de amúgy soha. Ilyen válaszokra voltam kíváncsi, vagy arra hogy nem soha nem volt ilyen.

2019. ápr. 4. 13:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

miért akarjátok ennyire szételemezni a kérdését? kérdezett valamit, vagy válaszolsz A KÉRDÉSRE, vagy tovább mész. nem tökmindegy miért kérdezte, vagy hogy gondolta?

2019. ápr. 4. 14:18
 15/20 A kérdező kommentje:

#14 Köszönöm 🙏

Így van van olyan aki tudott rá érdemben válaszolni, de aki annyit írt hogy nem, mert hetero annak a válasza is elég nekem. És nem arra voltam kíváncsi hogy aki viszont nem ezt írta, azt milyen szexualitásúnak tartjátok.

Biszex/leszbikus kategóriába nem akartam ezt kiírni mert nem az érdekel hogy magukat melegnek, biszexnek tartó lányok miket csináltak már lányokkal.

Nem kell túlbonyolítani a kérdést, aki rendesen válaszolt annak köszönöm!

Ha jön még normális válasz azt is köszönöm!

2019. ápr. 4. 14:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi a búbánatos lótuszért csókolgatnék olyat, aki nem tetszik? :DDD
2019. ápr. 4. 15:03
 17/20 A kérdező kommentje:

Mert nem mindenki tudja ennyire egyértelműen eldönteni hogy tetszik e neki valaki vagy nem. Pl. De megcsókolja és rájön hogy nem. Tök jó hogy te tudod, és tudom hogy nehéz elképzelni hogy más nem, de akkor is van ilyen.

Ne gondoljátok ennyire feketének vagy fehérnek a világot mert nem az. :D

De egymillió oka lehet még, főleg lányoknál.

Tehát te nem, köszönöm a válaszod.

2019. ápr. 4. 15:28
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Wat.

Már kezdem érteni, miért mondják a pasik, hogy a nőket lehetetlen megérteni...

2019. ápr. 5. 08:41
 19/20 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 5. 09:19
 20/20 A kérdező kommentje:
#18 ha rám gondolsz pasi vagyok.
2019. ápr. 5. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!