Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyért ennyire vonzó az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyért ennyire vonzó az anális szex heteróknál?

Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni, hogy lehet az anális szexet kívánni? Miért ennyire felkapott mostanában? 25/N

2020. máj. 6. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert színesíti az együttléteket,és sok esetbe a lány is épp úgy élvezi mint a pasi. Ilyen egyszerű.
2020. máj. 7. 08:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Fantasztikus érzes persze ha mindketten ugyan úgy akarják és élvezik!
2020. máj. 7. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

A 4essel értek egyet, mindent jól megfogalmazott...

Pasi vagyok de engem sem vonz. Ha a lány szeretné, akkor kb megerőszakolna, mert inkább a rendes helyen élvezem, mint popsiba... Eddig nem próbaltam és nem hinném, hogy most 40 felett akarnám kipróbálni...

2020. máj. 7. 11:47
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
Nos én 45 évesen még nem próbáltam, de igazából nem is vonz annyira. De ezzel manapság már lassan egyedül maradok... 😋
2020. máj. 7. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!