Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok hanyadik találkozón...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hanyadik találkozón engeditek a szexet általában, ha kapcsolatot akartok?

Figyelt kérdés
Ha szeretitek a popsiszexet, az hanyadik találkozón mehet?

2020. máj. 3. 10:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem a találkozó számától függ
2020. máj. 3. 10:33
 2/15 anonim ***** válasza:
75%

Nálam ez változó. Kb 3 hónap volt két kapcsolatomnál is, amire lefeküdtünk, de mostani párommal 1 év után történt meg az első együttlét. :)

22N

2020. máj. 3. 10:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

5-8

A popsiszex pedig csak néhány hónap együttlét után, ami lehet simán fél év is.

4/15 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hónap után. Ha meg segget akar baxni, keressen egy pasit.
 5/15 anonim ***** válasza:
20%
Ezeknek a válaszoknak az oka, az, hogy egy pasi kihasznál egy nőt. Én pasiként biztos nem szenvednék annyit, hogy 2-3 hónapot szórakozzak. Szerencsére nekem nemigen kellett várnom az együttlétekre az első vagy legkésőbb 2. alkalom után megvolt. Ami között max 1 hét eltérés volt.
2020. máj. 3. 10:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Érdekes, amiket írtok. Én általában a 3-4. találkozón, ha megvan köztünk az összhang. Popsit pedig 7-8. találkozón, de volt már olyan, akihez annyira vonzódtam, hogy hamarabb is.
2020. máj. 3. 10:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértem, amit írtok, hogy pl a 3 hónap sok idő. De ezek a kapcsolatok tizenéves koromban voltak, kb 16-tól felfele, és nem feltétlen akartam, hogy könnyen kapható legyek. És 3 hónap alatt azért elég jól kiszűrhetőek azok is, akik csak szexet akarnak.

Nem mondom, biztos, hogy a húszas években másképp működik a dolog, persze.

2020. máj. 3. 10:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

5.

Azt nem írtad, hogy ezekből hány lány volt, akit később otthagytál, elhagytál, miközben ő kapcsolatot szeretett volna tőled.

7.

Azért az első randitól számítva két-három hét (5-8 találkozó) simán tartható felnőtt korban is. Ha a férfi kapcsolatot akar veled, akkor utána úgy is lesz elég időtök szétkefélni egymás agyát a kapcsolatban.

2020. máj. 3. 11:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Változó, volt olyan hogy a harmadik találkozón már lefeküdtünk annyira kívántuk egymást, de olyan is volt hogy a pasi több mint egy hónap után akarta csak a szexet. A popsiszex is teljesen változó, volt olyan alkalmi szex hogy az elsőnél megtörtént, és olyan is akinél soha nem mentem bele.
2020. máj. 3. 11:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen változó.

Azt mondom,hogy azért legalább 2 hét teljesen el.

Nem vagyok prűd,hogy a végtelenségig kell halogatni de azért nem is szoktam a második randi után ágyban kikötni.

2020. máj. 3. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!