Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyért ennyire vonzó az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyért ennyire vonzó az anális szex heteróknál?

Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni, hogy lehet az anális szexet kívánni? Miért ennyire felkapott mostanában? 25/N

2020. máj. 6. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekem aztán biztosan nem az. L.
2020. máj. 6. 22:07
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Mert az a nő legféltettebb, legrejtettebb zuga. Amíg oda nem jutunk be, addig nincs teljesen meghódítva. :)
2020. máj. 6. 22:09
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Már aki be akar. Csak a saját nevedben beszélj,kedves 2.
2020. máj. 6. 22:10
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Mert kuriózum és nem minden nő engedi. Ettől még gyártanak hozzá indokokat pl. szűkebb meg hasonló, de igazából ez az oka, meg a mintakövetés (azt gondolják az a menő és "már mindenki csinálta a haverok közül").
2020. máj. 6. 22:11
 5/14 A kérdező kommentje:

Lányként nekem ez undorító, soha nem fordult meg a fejemben hogy kipróbáljam.

Fiúknak nem undorító oda betenni, ahonnan más végtermék jön ki?

2020. máj. 6. 22:12
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Én tudom élvezni, de csak ritkán igénylem. Punciba nyilván ezerszer jobb érzés.

L

2020. máj. 6. 22:15
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Akit kívánok, annak jó érzés a popsimba is megengedni. A pasiknak is mind tetszett, akiknek engedtem. :)
2020. máj. 6. 22:15
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
#5: A szex valahol mégiscsak malackodásnak számít. Az anál többek közt attól is izgató, hogy pontosan tudjuk, mire szokta használni általában. Ha undorító lenne, nem csinálnánk sem ujjal, sem nyelvvel. A megfelelő higiéniai szabályok betartásával extra élményben van része a pasinak és a nőnek is. Aki nem csinálja, nem tudja miről marad le... :)
2020. máj. 6. 22:22
 9/14 anonim ***** válasza:
58%

Full egyetértek a kérdezővel. Meg se fordulna a fejemben.

Szerencsémre párom is tudja, hogy az egy kijárat és nem vágyik rá, hogy mosogasson, mint egy kólikás lovat.

N23

2020. máj. 6. 22:56
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Számomra is undorító. Nem hinném, hogy ki kellene próbálnom, mivel ennyire taszít, élvezni úgysem tudnám.

22/N

2020. máj. 6. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!