Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban nem szexelő nők: ti megengeditek/elnézitek a férjeteknek, ha máshol keresi a testi kielégülést?
Olyanok miért házasodnak össze, akiknek nem egyezik az igénye? Szerintem ha egy nagy igényű pasi elvesz egy alacsony libidójú nőt, akkor az fogja be és bírja ki, tudta mire számíthat.
A másik az említett terhesség... Tehát a nőnek lehet tök normális a liblidója, csak a terhesség alatt nem kívánja. Na hát ez szerintem a legrosszabb... mármint pasi részről, ha valaki emiatt megcsalja a párját. Pár hónapot kibír mindenki, nem vagyunk állatok, hogy jaj feláll akkor sajnos meg kell dugnom valakit. Ott a kezed, meg feltételezem a legtöbb nő azért segít a pasin máshogy közbe, ha a szexet nem is kívánja ezen időszak alatt.
3-as: azért mert a nők házasság előtt és után nem úgy és annyit szexelnek.
A terhesség más téma, azt ne vegyük ide. Bár akkor is nyugodtan leszophatna kétnaponta... 10 perc, nagy ügy...
Ha megengedem, mert szerintetek ez a természetes !
Akkor a nőnél is természetes, ha a ferje nem szexeli meg ?
Ha a ferfi megy felre az természetes, ha a nő akkor az ribi.
Én nem csaltam meg a páromat. 13 éve született me a másidik gyermekünk, azóta a párom hozzám se ér. Persze a féltékenység megy. Régen szinte minden nap lefeküdtünk, mindkettőnknel volt orgazmusa. Az okát, hogy miért nem akarja, nem mondja el. Így vagy megcsalom, vagy maszturbáció. Már nagyon hiányzik a szex.
46/f
Egy házasság szexel jár, ha nincs szex, nem is kell összeházasodni.
A legjobb, amikor a nő is kivanja, de van egy mocskos, paraszt férje aki már nem kívánja a nőt, és eljár nőzni.
És ugye ha a nő csinálja ezt, hogy eljár pasizni, akkor nagy qrva.
Én úgy gondolom, hogy az ilyen pasikat le kell húzni pénzzel, aztán csókolom,vissza sem kell nézni. De ez az én egyéni véleményem.
#10 "Én úgy gondolom, hogy az ilyen pasikat le kell húzni pénzzel, aztán csókolom,vissza sem kell nézni."
Szóval a pasi egy gané (tényleg az), de azért a pénze, az kell, és csak utána állsz tovább. Szép..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!