Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a párotok megkér Titeket h szopjátok le, vagy verjétek ki neki megteszitek? Ha igen, akkor megengeditek h a szátokba/melletekre/arcotokra élvezzen?
Az én párom nagyon szereti és igényli is! Mármint h szopjam le és verjem ki neki, főleg menzesz idején. Ilyenkor azt is kéri h hagy élvezzen a számba, vagy az arcomba. Önző a kérése, vagy abszolút teljesíthető? Ti szó nélkül megteszitek ha a párotok erre kér Titeket?
Az én párom nagyon szereti és igényli is! Mármint h szopjam le és verjem ki neki, főleg menzesz idején. Ilyenkor azt is kéri h hagy élvezzen a számba, vagy az arcomba. Önző a kérése, vagy abszolút teljesíthető? Ti szó nélkül megteszitek ha a párotok erre kér Titeket?
Kérnie se kell
De amúgy igen. Egyedül arcra tabu
mensikor én magamtól megteszem neki hogy szájjal kényeztetem de van amikor ő kér még pluszba olyankor az arcomon kívül oda élvez ahová szeretne
amikor már gyengül a mensim akkor szexelünk
A modern szexualitas termeszetes resze az oral.
Elojatekkent mindig szopom neki, ha megvan eppen akkor pedig egyertelmuen csak az.
Engem nem zavar az arcra elvezes, de nem o nem szokta.
Szajba, cicire, combokra, hasra, ahovan eppen sikerul.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!