Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! A párotoknak megengedi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A párotoknak megengeditek hogy akt képeket készitsenek róllatok?

Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem. Nem szemérmesség de nem szeretem a testem.
2018. jún. 15. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
én nem. max ha már sok éve járok a párommal.
2018. jún. 15. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

RóLLunk?

Nem. Senkinek sem. Mert nem akarom magam viszontlátni sehol az interneten

2018. jún. 15. 13:48
 4/8 NemFogodKitalálni ***** válasza:
39%
Igen. 100%-ig megbízok benne. Évek óta együtt vagyunk.
2018. jún. 15. 13:50
 5/8 A kérdező kommentje:

ma 13:50

Végre egy normális komment.

2018. jún. 15. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

En pasi vagyok, az en parom engedi, sot hazivideozni is enged, havonta egyszer, ha kitakaritom a lakast. Motivalo :)

Egyebkent jegyben jarunk, idestova 3 eve egyutt. Ugy velem, h idovel es bizalommal es egyeb nem szexualis elmenyekkel - vacsi, nyaralas - stb. minden lehetseges. IDOVEL nem azonnal.

Egyebkent onsem elegedett a testevel, velem ellentetben. A fotozas, akar ruhaban, akar anelkul sokszor segit nekik elfogadni onmagukat, hiszen latjak, h a pasijuk milyen szexinek latja oket.

Es soha mem tennem fel semmilyen netes feluletre, Gerincesebb vagyok annal, hogy ilyen gerinctelenseget tegyek. A buszkesegem tobbet er, mint egy szemelyisegjogi per amit esetleg ellenem indithat.

32F

2018. jún. 15. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Énis megengedem, nem zavar, nézegesse csak. Sőt, énis szoktam neki magamtól küldeni amit lement a telefonjára. 20n
2018. jún. 15. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy RÓLLAD? 😃😃
2018. jún. 16. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!