Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a biszex párotok időnként férfival is szeretne együtt lenni, mert azt a fajta kielégülést ti képtelenek vagytok megadni neki?
Mondogatná, hogy rendkívül jó érzés veletek a szex, meg odavan a puncitokért, de bizonyos időközönként szüksége van arra is, hogy férfi hímtagot érezzen a hátsójában és a szájában. Havonta kétszer, háromszor legalább.
Ezen ti hogyan tudnátok túljutni?
Megérteném, nem haragudnék bár rosszul esne ha ezt így beközölné. Viszont én a monogám kapcsolatban hiszek, így köztünk vége lenne.
Amúgy én is biszex vagyok,és jobban vonzódok a nőkhöz, mégis ha szerelmes vagyok egy férfiba, képes vagyok hűséges lenni.
Ha tudtad hogy biszex akkor mit röjönyödsz meg ezen.
Természetes hogy kíván mással lenni
Én is szeretek lánnyal lenni
N
Elalvás után leszíjaznám, aztán egy 2 literes kólás üveget a szívéig nyomnék neki fel, gyors ütemben, 2-3 órán át.
Na eztán kívánja még a péniszt a beteg állatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!