Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs orgazmusom együttlétnél?
Az együttlét minden pillanatát élvezem még sincs soha orgazmusom. Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy nem vagyok képes rá. Lehetséges, hogy egyeltalán nincsen?
(+ lányok van még aki így van vele?)
18/L
Én is azt tudom mondani, hogy nincs mindenkinek huvelyi orgazmusa. Nekem sincs, illetve 1-2 alkalommal elofordult. Csikloorgazmust hamarabb el tudsz erni.
Egyreszt, turelem, 18 eves vgy csak. En azt vettem eszre, hogy a szexualitasban is fejlodunk, nem csak a partner technikajan mulik, hanem nekunk is mas eshet jol most, mint mondjuk 2-3 éve /pl nekem fogalmam sem volt, hogy kizarolag mellbimbon keresztul ennyire fel lehet izgatni/. Legalább is én ezt vettem eszre. Plusz egyre jobb a szex az évek alatt.
Biztosan képes vagy az orgazmusra. Nekem évek teltek el, mig hiaba kerdezte a párom, nem tudtam megmondani, hogy most akkor volt e orgazmusom, vagy sem, attol fuggetlenul hogy élveztem a dolgot. Aztan - szerintem a fejlodesnek koszonhetoen - kialakult, most már alap a 4-5 orgazmus egymás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!