Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokat jelent egy férfinek, ha nála volt először spriccelős orgazmusom, és neki is én vagyok az első, akinél ezt átélte?

Persze. Kevés nő képes és hajlandó rá, szóval jót tesz a férfiegónak. Úgy meg főleg, ha előtte azt érezte, hogy kicsi a mérete.
Örüljetek egymásnak és élvezzétek továbbra is a dolgot! :D Jó végre a sok besavanyodott kérdés és válasz közt valami jót is látni.

Van egy kategória amit automatikusan nem hiszek el a nőknek, ez pedig a "veled... először"... aztán kiderül, hogy előttem meg a Józsival először, előtte meg a Janival, Jani előtt a Sanyival... akivel meg tényleg először, arra meg nem emlékszik, mert egy "kidzsit besiccsentett". :p
32/f

#2 Ez tetszett.
Egyébként van akinek elhiheted. Úgy 22 éves lesz. Tíz év múlva.

Azért én ezt férfiként nem szeretném átélni, sőt taszítana az ilyen orgazmus a nők részéről.
Az összes csajom minden menetnél 2-4 alkalommal elélvezett, de ilyet nem csinált.
Bár kis farokkal ezt elérni nem kis tudásra vall, úgyhogy gratula a pasidnak :)

"Az összes csajom minden menetnél 2-4 alkalommal elélvezett, de ilyet nem csinált."
Én meg gratulálok a csajaidnak szineszetbol, neked hiszekenysegbok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!