Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első fiúhoz hozzámenni?

Én erre azt tudom mondani, hogy ha valaki szerelmes a párjába akkor nem bizonytalanodik el, nem érdekli a randizás. Te már csak megszokásból vagy vele, de inkább lakótársak vagytok mint egy pár.
Egy kapcsolat nem lesz attól értékesebb, hogy sok ideje tart. Attól lesz értékes, hogy tényleg jól működik és szerelmesek vagytok. Én nem gondolnám, hogy a tiétek nem egy ellaposodott, langyos dolog hogyha ennyire megmozgatta a fantáziádat a randizás.
Először próbáljátok meg felrázni a kapcsolatot, újra minden nap energiát fektetni bele, visszahozni a lángolást. Hogyha ez nem sikerül akkor semmi értelme együtt maradnotok.

Persze szakíts vele nyugodtan, szerzel tapasztalatot 1,2,3,4,5... pasival. Az egyikkel majd összejössz, aztán visszagondolsz és rájössz, hogy a legelsővel volt a legjobb.
Ez is egy lehetőség.

Ez egy általános dolog. Minden lánynak eljön az első komoly kapcsolata. Sokan a szüzességüket is neki adják. Évekig vannak egy pasival.( Exem velem 4 évet volt-pl. Ott is felvetődtek komoly tervek...sajnos nagymamája és apukája halálát is együtt éltük meg. Együtt laktunk volt autó(m)nk...Aztán elhagyott és kalandozott fűvel fával ....). Aztán az első komoly kapcsolat úgy ér véget mást is ki akar próbálni,de valahogy habzsol sok pár hónapos kaland...valahol az első komoly pasi az etalon is meg nem is. Aztán mikor kiélték magukat pár hónap 1 év járás után eljegyzés és esküvő.
Másik példa főiskolára sok vidéki kisvárosi lányka járt. Otthonról komoly kapcsolatból jöttek,majd pár hónap pasijuk is volt.
Ergo ki kell élni magadat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!