Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Volt már olyan, hogy érzelmileg és/vagy szexuálisan vonzódtatok egy nálatok fiatalabb fiúhoz, férfihez?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hány éves voltál amikor ez történt és mennyi volt a korkülönbség?
Lett e a dologból valami, ha nem akkor miért nem?
2019. máj. 17. 17:00
2/8 anonim válasza:
18 évesen egy 16 éves fiúhoz - nem volt semmi.
23 évesen egy 20 éves fiúhoz - 1 évig jártunk.
38 évesen egy 26 éves férfihez. 1,5 évig viszonyunk volt, de nem léptem ki a házasságomból miatta. Ennek ellenére még mindig őt szeretem.
40/N
3/8 anonim válasza:
Igen.
25 évesen egy 22 éves sráchoz.
Azt hitte, nála is fiatalabb vagyok, én meg azt, hogy egyidősek vagyunk, rendesen meglepődtünk mindketten, amikor kiderült.
Nem lett semmi, nem emiatt.
4/8 lilla64 válasza:
Igen.
12 évvel volt fiatalabb.
Én 38 voltam.Másfél évig tartott a viszonyunk.
5/8 lilla64 válasza:
Igen, 10 év minusz.
Nagyon jó barátok vagyunk,de nincs köztünk intim kapcsolat,mert Ő katolikus pap.
6/8 anonim válasza:
32 voltam, a srác 26. Rám volt kattanva, és engem is vonzott, de tudtam, hogy ebből nem lehetne más, mint testiség (ennél többre vágyom) ezért nem bátorítottam, sőt nem jártam arra a helyre, ahol vele találkoztam rendszeresen. Nehéz volt, mert utána még sokáig járt az eszemben, de elmúlt szerencsére, de jobban jártam így.
7/8 anonim válasza:
A mostani párommal. 7 év a különbség a javamra. 35+ N
8/8 anonim válasza:
Ha csak félévvel fiatalabb, az is számít? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!