Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Uraim/hölgyeim A barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim/hölgyeim A barátnőm "túl szűk" (? )

Figyelt kérdés

Ezt nem negatív jelzőként írtam csak nem tudom, hogyan tehetném számára sokkal jobbá az intim együttléteket. Doki is meg mondta neki, hogy kisebb a hüvelye mint az átlagnak és tudta is, hogy fájni fog neki (velem feküdt le először) és szerencsére el mondta nekem mielőtt megtörtént volna így még jobban tudtam rá figyelni és amennyire tudtam oda tettem magam. Ennek lassan 8 hónapja és akármennyire is vagyok gyengéd, az előjátékot élvezi is, úgy csinálom ahogy neki jól esik és hagyom is, hogy nagy részben ő irányítson de akármennyire is nedves és akármennyit is játszunk egymással az ha benne vagyok elmondása szerint neki leginkább kellemetlen mint kellemes. Hiába vagyok lassabb/gyorsabb, ahogy kéri és ez engem azért bánt, mert nem szeretném, hogy neki kellemetlen legyen és valószínűleg ezért is olyan bizonytalan szexuális téren még mindig, mert pl ha veri nem akar nekem fájdalmat okozni pedig óvatosan csinálja, és azt hiszi ő a hibás ebben ... Nagyon szeretem őt és ő is engem szóval szeretnék külsős tippeket kérni, hogy miképp tehetném neki még kellemesebbé mit csinálhatnék pluszban...?

21/F

20/L

2020. máj. 5. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki anatóniailag kisebb a hüvelye, azzal sajnos nagyon nem tudsz mit kezdeni
2020. máj. 5. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Voltam én is ilyen csajjal.

Sajnos nem nagyon lehet vele mit kezdeni.

Ezek a sajnálatos dolgok, az ilyen csajoknál talán max sebészeti úton javítható, de ezt nem tudom.

Azt viszont igen, ha ezek a csajok tocsognak lent, és tágulnak is amennyit bírnak, sajnos akkor sem lesznek olyan tágak.

F

2020. máj. 5. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Hát...

Maradjatok a behatolás nélküli szexnél. Talán érdemes lenne elgondolkodni a szakításon is. Nem azt mondom, hogy most rögtön és kötelezően, de érdemes lenne átgondolnotok.

Képzeld el milyen lehet, hogy akarsz szexelni, úgymond 'kell' is szexelned, és mindig fájdalmat érzel közben. Milyen lenne, ha az általad és a partner által is várt szex közben pl nagyon fájna a farkad? És mindig nagyon fájna? Mert hidd el nekem, a 'kellemetlen' enyhe kifejezés erre az érzésre. Erős, feszítő fájdalom.

2020. máj. 6. 08:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Valahogy két év után egyikünk se szeretne ennyi miatt szakítani 😂 kicsit fontosabb nekünk a másik mint az, hogy a szex az nagyon jó legyen de ez is egy vélemény
2020. máj. 6. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!