Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim és Uraim! Mit csináltok ma, ezen a szép napos őszi időben?
Randi lesz valakinek, esetleg túra, kirándulás?
Kort, nemet is!
walking dead aztán tovább döglök.
kort, nemet.
Randi, túra, kirándulás? Jó is lenne. Meló van. De legalább itt van a lány is aki tetszik, legalább valami.
27/F
Pihengetek, teszek-veszek, aztán bátyám átszalad hozzám rapidlátogatásra. Kirándulni nem megyek, utálom a hideg szelet.
Randi zéró.
N
Felkeltem reggel 6-kor meg reggeliztem. Megnéztem interneten a híreket és milyen programok lesznek. Elmentem pár órára biciklizni. 11-kor haza jöttem, elkezdtem ebédet csinálni. Most délben eszem az ebédet és pihenek, aztán elmegyek ismét pár órára biciklizni. Utána nem tudom mit fogok csinálni.
30/N
Masszázsra megyek hamarosan. Utána kung fu filmeket fogok nézni a lányommal. Tegnap már kirándultunk. Párom nincs most, ha lenne, akkor vele is terveznék nyilván.
N 40
Szépnek szép az idő az igaz. Csak én dolgozom..
/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!