Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyeim és Uraim! Mit csinált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim és Uraim! Mit csináltok ma, ezen a szép napos őszi időben?

Figyelt kérdés

Randi lesz valakinek, esetleg túra, kirándulás?

Kort, nemet is!

2018. okt. 23. 11:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Kimostam, megfőztem, játszótereztünk, végre alszik a legkisebb. A férjem sajnos dolgozik, náluk nincs ünnep. :(

Délután remélem marad a napsütés, és elmegyünk a gyerekekkel várat nézni. Ilyenkor a legszebb az erdő, és fentről szép a kilátás.

2018. okt. 23. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Tv-zek,alszok,eszek,talán délután szex.

3napot dolgozok ,aztán élvezem ,újra ,hogy őszi szünet és nem kell dolgozni.

2018. okt. 23. 13:03
 13/18 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Szombat óta szabadságon vagyok két teljes hétig. Szombaton az őseimnek segítettem, a vasárnapot szinte végigaludtam, tegnap és ma szintén segítek nekik, csak már kezd a tököm kilenni velük, hogy semmi sem jó nekik. Fél nap után anyám elviselhetetlen személyiség, csodálkozik, hogy mindenki menekül tőle. Még egy undok, epés beszólás, aztán lépek is haza. Pihenni akarok két hétig, nem a keselyű anyám károgását hallgatni. Tesómékkal is összeveszett tegnap a semmin, csak én vagyok akkora birka, hogy tűröm a hülyeséget napokig.
2018. okt. 23. 13:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Éjjel rosszul aludtam, kb ötig csak forgolódtam, emiatt fél 10-ig aludtam.

Aztàn sétàltam, majd elmosogattam és csinàltam ebédet, kitakarítottam a kandallót, közben egyik rokonom jött megszerelni a mosógépet.

Most próbaüzem van, közben pihenek, délután takarítok kicsit, mert holnap vendégek lesznek (juhú....)talàn sétàlok egyet mèg,ha marad iöm.

Este szekrényt pakolok, ruhàt keresek holnapra, aztàn fürdök, olvasok & alszom.

2X N

2018. okt. 23. 13:43
 15/18 anonim ***** válasza:
17%
Bírom ezt a 2X N-ezést, egy anonim oldalon aztán sok értelme van tényleg.
2018. okt. 23. 13:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Randi nem lesz, ugyanazon tevèkenysègeket fogok vègezni, amit eddig is. 36f
2018. okt. 23. 15:17
 17/18 anonim ***** válasza:

szerencsére ma pocsék idő van, sokan otthon vannak és így eddig egész nap masszírozni jártam, az ünnepek mindig több pénzt hoznak :)

33/f

2018. okt. 23. 16:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Pihenek, holnap mar melo.

De meg a mai nap belefer egy kis jegkorong es foci nezes.

2018. okt. 23. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!