Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért viselkedett így, mert tetszettem neki?
Volt egy szaktársam, akivel elég jó barátok voltunk, elmentünk régen ide-oda kettesben is, messengeren telefonáltunk sokat, megosztottunk egymással mindenfélét stb. Nekem tetszett ő, de mivel nem lépett semmi egyértelműt, én összejöttem mással. Erre elkezdtett engem ignorálni, és csúnya dolgokat mondott a hátam mögött. Nem igazán értem :(
L23
Nagyon hasonló dolog történt velem is, csak itt én ignorálom az adott illetőt. Sokan mondták hogy tetszem a srácnak és nekem is tetszett ő, de mire erre rájöttem már összejött egy másik lánnyal egyik napról a másikra. Miután összejöttek, nem is nagyon foglalkozott velem és ez nekem akkora csalódás volt hogy inkább ignoráltam én is őt és így “hamarabb el tudom felejteni” vagy mi.
Szerintem neki is valami hasonló lehet a fejében és tetszettél neki csak félt kezdeményezni. Szerintem kérdezz rá és beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!