Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lánynak tényleg esélytelen párt találnia?
Falusi lány vagyok, mindig is falun laktam. Múltkor beszélgettem egy sráccal, és mondta hogy így esélytelen lenne párt találnom, mert biztos bűzlök a szarszagtól...
Egyébként igényes vagyok magamra, de azért nem sminkelek, nem járok olyan csajos ruhákba. Szerintetek tényleg nehéz lesz bárkit is találnom így magam mellé?
Ez hulyeseg.
Nem a csajokat szoktak hanem a pasikat altalaban elitelni az ilyenert.Sot falu lakni sokkal jobb.Johetnek a "varosi" kommentek de a legkozelebbi faluban a varoshoz( egy kb 10kmre) qrva jo lakni :).Mellesleg az ilyen lany/fiu ugy mond falusi semmiben sem olyan elutasito mint a tobbi es nem is lesznek olyan "plazacicak" es nem is szopnak minden buliban.Sokkal tobb a tartas bennuk.(KIVETELEK VANNAK ES LESZNEK DE 90%).
Tobbet er egy ilyen lany higyjetek el mint egy varosi.Falun is odafigyelnek magukra az emberek es nincsenek lemaradva a varosiaktol.
19F
U.i: Varosi csajok johetnek a dislike-ok.
Svajcban tenyleg eros szarszagban huznak el a Ferrarik meg a biciklizo, kocogo milliomosok falun.
Aki ilyet mondott, az primitiv, vele van a gond.
:D milyen kreténnel álltál szóba?? A falusi csajokra csapnak le a leghamarabb főleg ha szépek is és már 20 évesen csinálják nekik a harmadik gyereket...
A társkeresőkön A legszebb húszéves falusi lányokra mármint lecsapott valaki és gyerekeket csináltak nekik, ezért csak beszélgetni akarnak. így megy ez faluhelyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!