Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet jól reagálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet jól reagálni merevedési zavar esetén?

Figyelt kérdés
Elsősorban férfiak válaszára vagyok kíváncsi, hogy lehet jól reagálni ilyen esetben?Nem szeretném megbántani, vagy hogy bármi rosszul essen neki.Kicsit több stressz érte mostanában, szerintem ettől volt gond.

2020. máj. 5. 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Segíteni kell felállítani, és kész.
2020. máj. 5. 15:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Segítettem, én nem is voltam fennakadva ezen. De őt eléggé bántja. Ha meg jobban rástresszel akkor rosszabb is lehet, nem?
2020. máj. 5. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell próbálni nyugodt körülmények között megbeszélni. Esetleg egy darabig csak pettingelni, összebújni, nem erőltetni konkrétan a szexet, hátha úgy jobban el tudja magát engedni.
2020. máj. 5. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha a partnerem küszködik a merevedessel, nem kerítek neki nagy feneket. Próbálom felállítani kézzel, szájjal, ha nem megy, akkor nem esek kétségbe. Ilyenkor azért fontos nekem, hogy legalább én elélvezzek.

Valami olyasmit mondanék, hogy 'Mi lenne ha szomorkodás helyett kinyalnál?"

Volt, hogy ettől felállt a partnernek. Mármint a nyalás közben lement róla a feszültség,hogy ujjujj, mi lesz, és fel is izgult. Ha nem megy, akkor sincs semmi veszve, megmondom neki, hogy én nagyon élveztem, és megkérdezem, hogy tehetek-e valamit hogy ő is élvezze.

A lényeg szerintem az, hogy ne egy ilyen egetrengető kudarc és katasztrófa emléke maradjon meg a dologból.

2020. máj. 5. 17:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz rajta segíteni, bármit mondasz vagy csinálsz csak ront a helyzeten. Az segít, ha úgy teszel mintha semmi gond nem lenne, nem reagálod túl. Ez van, ez van.
2020. máj. 5. 17:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől tartok, bármit mondok csak ront a helyzeten 😔
2020. máj. 5. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell inkább megpróbálni csak pettingelni, simogatni, kézzel, szájjal szeretgetni egymást. És nem erőltetni magát az aktust.
2020. máj. 5. 19:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, így volt. Nem is volt gond utána, de láttam rajt hogy bántja a dolog.
2020. máj. 5. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves? Párkapcsolatban vagytok?
2020. máj. 5. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én elég nagy stresszben dolgozom. A párom ezt tudja és érzi mikor van rajtam nagy teher. Olyankor inkább 69 vagy felváltva kielégítjük egymást orálisan. Sajnos én is jártam így hogy olyan stressz ért hogy egyszerűen bármit csinált nem ment. Vannak persze jobb időszakok is amikor abszolúte semmit nem veszek észre minden "normális". 40/F.
2020. máj. 6. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!