Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési zavar miatt harmadik fél bevonása? Bővebben lent.
Párom nemrég épült fel súlyos autóbalesetből, melyben nemi szerve súlyosan meg sérült többek között, nem lehet tudni mire épül fel, de én semmiképp nem szeretném el hagyni ez miatt, nagyon szeretem, csak a szex nagyon hiányzik.
Hasonló helyzetbe volt-e valaki már esetleg? Harmadik fél bevonásáról tapasztalatok vélemények?
Előre is köszönöm a segítséget!
Harmadik fél?
Ha jót akarsz,akkor Nem!
Látom mennyire szereted. Szegény párod. Ő igyekszik felépűlni, te meg már harmadik fél után keresgélsz.
Egyáltalán a párod bele megy ebbe?
Ha igen akkor keressetek együtt egy számotokra szimpi srácot, de ha nem és neked nagyon hiányzik a szex akkor a vibri már nem is jó?
Keress magadnak akkor szeretőt!
L
Egy férfinak alapból elég nagy lelki trauma az, hogy nem tudja a partnerét rendesen megdugni. Erre rá lehet még tenni egy lapáttal, a ha szeme előtt kúratod szés a segged, valami 20+ centis csődörrel. Hogy tudsz ilyen szívtelen, ostoba ember lenni?
Mégiscsak jobb lenne, ha elhagynád. Neki legalábbis biztosan
Ez a férfi nagyon is szereti a párját, szó sem volt arról hogy elhadja ot, ez rendes tőle.
Szerintem teljesen normális hogy erre gondolsz a szex nagyon fintos az életünkben.
Csak ne mond el neki, lehet hogy nem lennének ugyanazon a véleményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!