Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire hátrány, zavaró, ha egy férfi túlságosan rendmániás?
Ezalatt pl. utálja a koszt, ha tehetné 2 naponta porszívózna, sosem hagy mosatlant, amikor a szobában, a szőnyegen meglát egy kis apró morzsát, vagy akármit azonnal kidobja a kukába.
És mindig szét néz a lakásban, hogy ne legyen felfordulás és káosz, mert a dzsuva, a redva a legnagyobb, mondhatni halálos ellensége!
Ez mennyire tudna őrjítő lenni?
Pont passzolnánk mert én is nagyon rendmániás vagyok.
Volt egy párom aki semmiben sem segített mindig káoszt csinált, na az volt az őrjítő.
Nem vagyok lány,de leírom a véleményem.
Szerintem szörnyű egy ilyen emberrel együtt élni.
Általában az ilyen emberek kényszeresek.
Mindennek csak ott lehet a helye,ahol ő gondolja,gyakran rá is erőltetik a másikra a dolgokat,ahogy előttem is írta valaki.
És bizony mikor ők elfáradnak a rendmánia dilijükben,akkor ha te kéznél vagy,elvárják,hogy te csináld meg.
Én azt mondom,inkább a kettő között.
Ha nagyon választani kell,inkább egy kicsit rendetlenebb emberrel élnék együtt,még ha rá is kell dolgozni,mintsem egy megfelelési kényszerben éljem az életemet.
Nekem ilyen a ferjem, es passzolunk egymashoz, mert a szoges ellentete vagyok. O nem egyszeruen elvarja a rendet OCD ez, kenyszeres takarito. Eloszor igyekeztem, es azt lattam, ugyanugy rohangal a porszivoval, mintha kosz lenne. Azota hagyom kibontakozni, egy szalmaszalat nem teszek keresztbe.
En meg nagyszabasu dolgokat szeretek csinalni, en talicskazom a kavicsot, szedek ki tovestol egy regi bokrot, szoval elvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!