Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nálatok mennyire hátrány?
Figyelt kérdés
Ha a srác roma származású, de ettől függetlenül intelligens,ápolt, ad magára és a stílusára.
Kizáró ok?
2020. ápr. 20. 22:10
1/9 anonim válasza:
Ha tényleg passzol a leírtakhoz akkor nekem semmi bajom nem lenne vele, de nem kockáztatnám meg hogy kirakjanak a szüleim még.
18L
(nem kérek privátot.)
2/9 anonim válasza:
Én férfi vagyok de szerintem ha nem vagy olyan mint a cigányok 95% a azaz paraszt akkor is kizáró ok valakinél de valakinél nem.
3/9 anonim válasza:
Ha helyes,meg nem jön a pitbú kutyákkal akkor jó
4/9 anonim válasza:
Nálam kizáró ok. Mert lehet ő normális meg intelligens, de a családja nem biztos. És én egy ilyen pereputtyot nem vennék a nyakamba. Lehet lepontozni.
8/9 anonim válasza:
Nálam nem lenne kizáró ok, ismerek normális cigányokat.
Meg vannak köztük elég jóképűek is.
Ha ápolt, értelmes és becsületes nálam simán szóba jöhetne.
22N
9/9 anonim válasza:
egyáltalán nem lenne kizáró ok, vannak köztük nagyon jópasik is, akik normálisak ismerek ilyet többet is
Tehát nekem bejönnek
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!