Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőnél mennyire hátrány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőnél mennyire hátrány az ha engem egyáltalán nem érdekel a szex?

Figyelt kérdés
Természetesen kielégítem ha kéri de nekem annyira nem fontos,sokkal inkább a társaságát és személyiségét szeretem és a vele való beszélgetést
2020. ápr. 10. 02:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hátrány. Én is hasonlóan vagyok ezzel, mint te, és nem örültek neki a lányok.
2020. ápr. 10. 02:26
 2/20 A kérdező kommentje:
Csak azért furcsa mert sok helyen azt olvasni,hogy a lányoknak jóval kisebb a szex igényük én ezt a való életben soha nem tapasztalom...
2020. ápr. 10. 02:30
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen lány vagyok. Úgy vagyok vele, hogy max egy kielégítés kézzel/szájjal de amúgy nem vonz a szex.
2020. ápr. 10. 02:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Közepesen hátrány, azt mondom attól függ. Akkor tud problémát jelenteni ha nagyon eltér a felek szexuális igénye, aktivitása.

Hülye sztereotípia hogy a nők kevésbé vágynának rá - ugyanúgy vágynak rá! Persze nem mindenkivel, de ha megvan az érzelmi kötelék, a bizalom akkor biz' ugyanolyan sűrűn, intenzitással vágynak a szexre mint a férfiak.

2020. ápr. 10. 02:58
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

"Csak azért furcsa mert sok helyen azt olvasni,hogy a lányoknak jóval kisebb a szex igényük"

Ezt hol olvastad?

2020. ápr. 10. 03:02
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért furcsa mert sok helyen azt olvasni,hogy a lányoknak jóval kisebb a szex igényük én ezt a való életben soha nem tapasztalom...

Max azt olvashattad, hogy szeretjük, ha minket lányokat nem a testünkért hanem foleg a lelkünkért szerettem. De ettol fuggetlenul hormonjaink, vágyaink, igényeink nekünk is vannak. És igaza hogy a fiuk általában sokat sokat, és minél többet akarnak szexelni és ehhez képest mi nem ennyit. De ez nem azt jelenti mindenki csak heti 1x akar agyba bújni, sőt igazából mi is minél többször megkívánjuk a másikat, ha szerelmesek vagyunk vagy vonzódunk a másikhoz.

Szóval ezt felejtsd el, mert nem lehet általánosítani. A másik meg hogy nem minden csajnak okoz gondot, de a legtöbbnek tuti.

2020. ápr. 10. 03:16
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Az idézett mondat egy urban legent, hasonló baromság mint a többi sztereotípia, ami semennyire sem igaz a valóságban. Állítólag a lányok érzelemközpontúbbak, a tapasztalataim ennek is az ellentettjét bizonyítják. Állítólag a csávók szűkszavúak a lányok meg kibeszélősek, ehhez képest csak fiúkat lehet itt spirituális mélységű elemzéseket olvasni, a nyers és szűkszavú válaszokkal ellentétben, lányokat soha. Tinderes lányokról ne is beszéljünk, ami ott tapasztalható, azok gyakorlatilag az elmúlt század összes tipikus negatív pasi jelzőit magukon hordozzák már és nem túlzok...
2020. ápr. 10. 03:19
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hátrány.
2020. ápr. 10. 05:40
 9/20 GergőXXX válasza:
51%
Egy igazi lány "barátnő" mellett érdekelni fog a szex!
2020. ápr. 10. 06:02
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan barátnőd lesz aki hasonlóképpen gondolkodik egyáltalán nem hátrány, sőt előny. Viszont a nők többsége szeret szexelni, így velük nem működne a kapcsolat.
2020. ápr. 10. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!