Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőnél mennyire hátrány az ha engem egyáltalán nem érdekel a szex?
Figyelt kérdés
Természetesen kielégítem ha kéri de nekem annyira nem fontos,sokkal inkább a társaságát és személyiségét szeretem és a vele való beszélgetést2020. ápr. 10. 02:24
11/20 anonim válasza:
Nekem hátrány lenne, ugyanis én sokkal többször igénylem mint a párom.
Ha meg látnám rajta, hogy muszájból tennè meg, akkor nem is esne jól valószínűleg.
12/20 anonim válasza:
Nekem hátrány lenne, kizárt hogy össze jönnék egy ilyen pasival.
13/20 anonim válasza:
Semmi baj, amíg helyetted kielégíthetem a nődet. Velem szexmaratonozik, neked meg panaszkodik a nyavalyáit illetően. Win-win. 🙂
14/20 anonim válasza:
Nekem is nagyon nagy hátrány lenne. Vannak olyanok, akiknek egyáltalán nem számít a szex egy kapcsolatban és vannak olyanok, akiknek fontos hogy a párja kívánja őt. Én a másodikba tartozom mégis lány vagyok és a hiedelem ellenére amit írtál sok lány így van vele. És ugyanúgy vannak fiúk/férfiak, akiknek nem fontos a szex, hiába állítják azt hogy nekik “csak az kell”. Keress olyan párt, akinek hasonló az étvágya mint neked.
20/L
15/20 anonim válasza:
Hát, ha ettől függetlenül ki tudnàl engem elégíteni, és mutatnàd azért, hogy fel tudlak izgatni, akkor nem lenne vele bajom. Nincs nagy igényem egyébként, max a kapcsolat elején, szóval nekem ez így rendben lenne.
18/20 anonim válasza:
Keress olyan nőt, akit nem érdekel a szex szintén, van pár olyan.
19/20 anonim válasza:
Nekem előny, de a nagy többségnél hátrány.
20/20 anonim válasza:
Ha nem érdekel a szex, akkor az se érdekel, ha mással szexel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!