Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondolnátok az ilyen fiúról?
Figyelt kérdés
Összejöttem eg 23 éves fiúval.Megtörtént az eslső szex.Miután szexeltünk még egész nap ott voltam nála.Én felöltöztem ő pedig egész nap meztelen maradt és úgy járkált előttem.Nektek mi lenne a véleményetek róla? 19l2020. máj. 5. 09:27
1/6 anonim válasza:
Hogy szeret meztelül lenni, nem zavarna. De inkább az a kérdés hogy téged zavar e mivel te vagy vele
2/6 anonim válasza:
Miután megtörtént minden közöttetek, miért ne lehetne meztelenül, főleg a saját lakásán? Ebből hogy szeret meztelen lenni otthon nem tudom milyen véleményt vársz tőlünk. Ha téged zavar hogy ruha nélkül flangál, akkor szólj neki.
3/6 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Szeretek én is pucérkodni. Inkább az a kérdés valóban, hogy téged zavar vagy sem?
4/6 anonim válasza:
Engem az zavarna, hogy szexelek egy lánnyal, majd felöltözik.
6/6 anonim válasza:
Ezzel mi a probléma? Én is szoktam meztelen lenni otthon. Ha pedig párom van akkor együtt vagyunk pucérok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!