Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddigi megfigyeléseim alapján, akinek kerekebb volt a popsija, az szűkebb volt. A lapos fenekűek valahogy mindig tágabbak voltak. Persze ez nem egy tudományos következtetés :)
2020. máj. 5. 08:09
Ez nincs kiírva a lányok homlokára, és amit az első írt az speciál már rám pont nem vonatkozik, szóval nem hinném hogy igaz. Úgyse tudod máshogy megtudni csak szex közben
2020. máj. 5. 08:12
lehet igaza van az 1-es valaszolonak
nagy fenekkel rendelkezem es extrem szuk puncival
de sztem ilyen kovetkezteteseket eleg nehez levonni
2020. máj. 5. 08:16
Ilyen mérettel nehéz dolgod lesz. Nekem is ilyesmi (14-15cm/4) de nem tudnám elhinni, hogy elég, mert ha női véleményt nézel, nem itteni anonym válaszokat, amiket ki tudja ki ír, akkor látod, hogy 16-17cm vagy afeletti méret, amit szeretnek a nők. Kisebb mérettel is ki lehet elégíteni egy nőt, de sokkal erősebb orgazmusa van egy nagyobb mérettől.
2020. máj. 5. 08:42
Az ismerkedés egy későbbi és megfelelő fázisában hirtelen megkérdezed a csajtól hogy "te, egyébként szűk a puncid vagy nem?'🤣
2020. máj. 5. 08:47
Nem lehetetlen megtalálni az "igazit", csak keresni kell. Én is kb 14 centi vagyok, a legkisebb méretű 47 mysize óvszer jó csak rám, de minden menetben eljuttatom a barátnőmet legalább négyszer. Az elején mindig óvatosan kell indulnom, hogy ne fájjon neki, illetve lovaglásnál sem tud néha teljesen beleülni, mert túl nagynak érzi.
Szóval nyugalom, járkálnak olyan lányok az utcán, akikbe tökéletesen illik a szerszám. Sajnos nincs a homlokukra írva, de én az alacsony, átlagos testalkatú lányokat ajánlanám.
2020. máj. 5. 08:58
nekem is eleg nagy es feszes a fenekem, es eleg szuk is vagyok. tehat enis egyetertek az elsovel.
2020. máj. 5. 10:53
Lapos fenekem van de szűk puncim úgyhogy ez rám nem igaz.
Szerintem ez a méret teljesen átlagos ami a legtöbb nőnek jó lesz.
2020. máj. 5. 11:06
Hany gyereket szult? En otven fele ugyanolyan vagyok, mint azelott, a nagy farok sajnos faj, az atlagos es a kisebb tokeletes. Nehez elhinni, amit irsz. Sot, nem hiszem el.
2020. máj. 5. 12:21
Kapcsolódó kérdések: